Σασμός spoiler: Ο Θάνατος στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Σασμός». Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 η Βασιλική πεθαίνει την μέρα του γάμου της.

Advertisement

Σασμός: Διαβάστε τι θα γίνει με την Βασιλική στον γάμο της

Το πιο βαρύ χτύπημα θα δεχτεί ο Μαθιός και φυσικά και ο Νικηφόρος που μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ένα άλλο χέρι, πέρα από κάθε υποψία, θα αφαιρέσει τη ζωή της μάνας του, της Βασιλικής!

Advertisement

Το παιδί θα βρεθεί στην κυριολεξία στο έλεος του θεού, με έναν και μόνο άνθρωπο να του στέκεται σαν πατέρας, τον Μαθιό, που ξεχειλίζει από πόνο αλλά και οργή.

Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη, αφού αυτή και ο Μαθιός έχουν ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο τους. Οι δυο τους δεν σταματούν να ονειρεύονται εκείνη τη μέρα.

Advertisement

Σκέφτονται τι θα βάλουν, ποιους θα καλέσουν, πώς θα είναι το γλέντι τους. Το ίδιο και ο Νικηφόρος, που εκτός από το να συνοδέψει τη μάνα του νύφη, είναι κι αυτός που θα τους αλλάξει τα στέφανα.

Η μοίρα όμως θα παίξει άσχημο παιχνίδι σε όλους. Το χτύπημα θα είναι μεγάλο, καθώς η Βασιλική θα βρεθεί στο στόχαστρο του μίσους της Καλλιόπης και θα πεθάνει βίαια, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το πώς και για το γιατί.

Η Βασιλική, μια γυναίκα που δεν έχει φταίξει πουθενά εκτός ίσως ότι αγάπησε τον γιο της, θα πληρώσει χωρίς να φταίει, χωρίς να έχει κάνει κακό σε κανέναν με τη θέλησή της.

Το χέρι της καπετάνισσας θα οπλιστεί με θάνατο και θα της πάρει τη ζωή ξαφνικά, ύπουλα και αθόρυβα. Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν την ημέρα του γάμου της με τον Μαθιό.

Η Βασιλική θα θελήσει να πάει λίγο πριν ντυθεί νύφη στο νεκροταφείο, στο μνήμα του Στεφανή. Πριν στεφανωθεί η Βασιλική περνάει την πόρτα του νεκροταφείου και σκύβει στον τάφο του άντρα της για να ζητήσει συγχώρεση. Εκείνη η στιγμή θα είναι και η τελευταία της, καθώς πέφτει νεκρή μέσα σ’ ένα λουτρό αίματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σαν τηλεθεατές δεν θα δούμε την Καλλιόπη. Εμείς θα δούμε μόνο μια φιγούρα με μαύρα.

Διαβάστε την συνέχεια στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement