Σασμός spoiler: Οι σκιές πυκνώνουν πάνω από το γάμο – Οι απρόσκλητοι επισκέπτες που θα σπείρουν τον τρόμο

Αυτό που έρχεται στον Σασμό κανείς δεν το περιμένει.

Advertisement

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία κάνει πρωταθλητισμό στην prime time και η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική. Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη, τα μυστικά αλλά και τα ένοχα πάθη τους. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσίρκα, η Αργυρώ αντιλαμβάνεται πως ο Αστέρης με τη Στέλλα έχουν αρχίσει να έχουν ξανά στενές επαφές και πιστεύει πως σύντομα θα είναι και πάλι μαζί. Όσο και να μην παραδέχεται πως ζηλεύει, η Μαρίνα αντιλαμβάνεται πως η κόρη της δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που την προβληματίζει πολύ.

Τις επόμενες ημέρες, όπως θα παρακολουθήσουμε, ξεκινά η προετοιμασία του γάμου. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός και οι στενοί συγγενείς τους αλλά και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό τους. Ο παπα-Μιχάλης αρνείται να τους παντρέψει, ωστόσο βρίσκουν την τελευταία στιγμή άλλον ιερέα. Ο γάμος τελικά τελείται σε κλίμα συγκίνησης και το βράδυ στήνεται το γλέντι στην πλατεία. Όλο το χωριό είναι μαζεμένο εκεί δίνοντας τις ευχές του στον Μαθιό και στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Σοφία ζητάει από τον Αστέρη να ξεκόψει τις συναντήσεις του με τη Στέλλα, καθώς έχει καταλάβει πως η κόρη της τον ερωτεύεται από την αρχή.

Advertisement

Κι ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες. Ο Παύλος και ο Ευθύμης καταφτάνουν στην πλατεία του χωριού και η μουσική σταματά. Οι Σταματάκηδες τρομοκρατούνται πως κάτι κακό θα γίνει. Ο Παύλος, όμως, το μόνο που ζητάει είναι να πιει για να ευχηθεί στο νιόπαντρο ζευγάρι. Οι πιο ψύχραιμοι, όμως, μπαίνουν στη μέση και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να πείσουν τον Βρουλάκη να φύγει. Από την άλλη, ο Αντώνης και ο Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Εκτός, όμως, από τον Παύλο και τον Ευθύμη, η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά, προκειμένου να δει ξανά τον Αστέρη και αδιαφορώντας αν κάποιος τη δει εκεί και δημιουργηθεί φασαρία. Θέλει να διαπιστώσει αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τη Στέλλα. Οι ώρες περνούν, και ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Κι ενώ το γλέντι τελειώνει, η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Παράλληλα, ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement