Σασμός – Spoiler: Ομολογία ΣΟΚ για τον θάνατο του Στεφανή Σταματάκη

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός του Alpha. Σύμφωνα με το youfly.com φαίνεται πως άλλος παίρνει την ευθύνη για την δολοφονία του Στεφανή, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή. Ο Μαθιός ζει ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη, μαζί με την αγαπημένη του, χωρίς να περιμένει αυτό που έρχεται στη συνέχεια.

Advertisement

Ο Νικηφόρος έχει δώσει το πράσινο φως σε αυτή τη σχέση. Οι δυο τους παρασύρονται στη δύνη του έρωτα, όσο στο αστυνομικό τμήμα ένας άγνωστος άντρας παίρνει όλη την ευθύνη, για έναν φόνο που δεν έκανε.

Ποιος είναι ο μυστήριος άντρας που ομολογεί για τη δολοφονία του Στεφανή, στη σειρά Σασμός; Η συνεργασία του Καραπάνου με τις αρχές για να πιάσουν τον Αμερικάνο, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Advertisement

Η δολοφονία του Στεφανή στη σειρά Σασμός
Ο Καραπάνος, μέσα από τη φυλακή, ξεκινάει τις απειλές στον Αμερικάνο ισοβίτη, ο οποίος ετοιμάζεται να αποδράσει. Όλοι όσοι δρουν στον υπόκοσμο, γνωρίζουν πόσο αδίστακτος είναι ο Βλάσσης Καραπάνος.

Έτσι, ο Αμερικάνος, φοβούμενος πως αν αποδράσει ο Καραπάνος θα τον βρει και θα τον σκοτώσει, ζητά την προστασία των αρχών. Για να την έχει, ανακοινώνει πως εκείνος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αφήνοντας άφωνο τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Advertisement

Ο Αστέρης μαθαίνει τα νέα στη φυλακή και αισθάνεται απαίσια. Πλέον, επιβεβαιώθηκε πως ο Πέτρος Βρουλάκης πέθανε άδικα. Σύμφωνα με το MyTV και την Σοφία Τσίρκα, η Καλλιόπη και ο Μαθιός δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν το πόσο τυχεροί στάθηκαν σε αυτό το θέμα. Όλοι εστιάζουν στον Αμερικάνο, ο οποίος πήρε την ευθύνη, για να βρίσκεται κοντά στην αστυνομία.

Ως πότε, όμως, θα κρύβεται ο Μαθιός; Ο Μανόλης συνεχίζει να γνωρίζει την αλήθεια και καραδοκεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement