Σασμός – Spoiler: Σκάει “βόμβα” – Έτσι θα αθωωθεί ο Αστέρης

Βόμβα σκάει στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός” που έχει καθηλώσει. Ενάμιση χρόνο αργότερα, η ζωή όλων των ηρώων έχει αλλάξει. Όλοι αναμένουν να ξεκινήσει η δίκη του Αστέρη για τον φόνο του Πετρή. Στη δικαστική αίθουσα εμφανίζεται η Σεμίνα και όλα ανατρέπονται.

Advertisement

Όσα αποκαλύπτει το περιοδικό MYtv.
Η αγάπη της Αργυρώς για τον Αστέρη μετατράπηκε σε μίσος από τη στιγμή που σκότωσε τον αδελφό της. Το μοναδικό που θέλει είναι να δικαστεί ο Αστέρης και να τιμωρηθεί για το έγκλημά του. Η δίκη αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει. Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ενάμιση χρόνο μετά τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή κανενός, ενώ η δίκη του Αστέρη που πλησιάζει, κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Η Αργυρώ, η Άσπα και η Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του στην επικείμενη δίκη προκαλώντας ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους. Αντίθετα, η Στέλλα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί.

Advertisement

Σασμός: Η ώρα της δίκης
Η ώρα της δίκης φτάνει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, ενώ ο Σταύρος και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή.

Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν από τους ήρωες. Κατά τη διάρκεια της, θα δούμε πολλές καταθέσεις, ομολογίες αλλά και μία μεγάλη ανατροπή.

Advertisement

Η Σεμίνα θα εμφανιστεί τελικά στο δικαστήριο και για πρώτη φορά θα καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στο βουνό την ημέρα που σκοτώθηκε ο Πετρής. Η ομολογία της αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement