Σασμός – Spoiler: Το γράμμα της γιαγιάς Ειρήνης φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη – Σε αμόκ η Αργυρώ

Αποκαλυπτικό το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Η μεγάλη ταραχή έρχεται όταν η γιαγιά Ειρήνη, εμφανίζει το γράμμα της Ανθούλας που τόσα χρόνια έκρυβε.

Advertisement

Στο σημερινό επεισόδιο η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό… Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο…

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Advertisement

Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αργυρώ να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος των τύψεων που την «τρώνε» μετά τον θάνατο του Πετρή αφού χρεώνει στον εαυτό της το φονικό καθώς σύμφωνα με την ίδια αν δεν είχε μπλέξει με τον Αστέρη τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Advertisement

Αυτό την κάνει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι, τόσο που θα προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. Η Μαρίνα βλέποντας την κόρη της να φτάνει σε αυτό το σημείο, παίρνει την απόφαση να την πάρει και να φύγουν μαζί από την Κρήτη ώστε να σώσει ότι έχει απομείνει.

Πίσω θα μείνει μόνη της η γιαγιά Ειρήνη και ο Άγγελος που μέχρι τότε θα έχει γίνει μέλος της οικογένειας.

Στο σπίτι λοιπόν, εκεί οπού σημειώθηκαν τραγωδίες θα μείνουν πλέον η γιαγιά και ο Άγγελος μέχρι βέβαια η μοίρα να γράψει το φινάλε οπού η γιαγιά δεν αντέξει άλλο τα χτυπήματα της μοίρας και φυσικά της απουσίας της νύφης και της εγγονής της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement