Σασμός Spoiler Βόμβα: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική – «Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν»

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο μεγάλο φινάλε της σειράς Σασμός. Στα επόμενα επεισόδια έρχεται η απόλυτη ανατροπή. Η Καλλιόπη θεωρεί πως η Βασιλική είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Μαθιό και τυφλωμένη τη βγάζει από τη μέση.

Advertisement

Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις όπως τις αποκάλυψε το MYtv και η Μάρα Σαρρή.

Η Βασιλική πάνω στην απελπισία της εκλιπαρεί τον Φαρμάκη να μην καταδώσει στις Αρχές τον Μαθιό.

Advertisement

Η Βασιλική επισκέπτεται τον Φαρμάκη και με δάκρυα στα μάτια τον εκλιπαρεί να δείξει οίκτο και να μην καταδώσει τον Μαθιό. Ο άντρας κατόπιν σκέψης, αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί της προκειμένου ο Μαθιός να παραμείνει ελεύθερος. Στη συνέχεια σβήνει μπροστά της το ηχητικό ντοκουμέντο με την ομολογία του.

Παρότι αισθάνεται ανακουφισμένη η Βασιλική, η ψυχή της δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή. Γνωρίζοντας ότι η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή αισθάνεται τύψεις και ενοχές απέναντί της. Έτσι, αποφασίζει να μοιραστεί τους προβληματισμούς της με τον Αντώνη και τον καλεί στο τηλέφωνο ζητώντας του να συναντηθούν. Ο Μαθιός παρεξηγεί την κατάσταση και θεωρεί ότι η Βασιλική θέλει να συναντηθεί με τον Φραγκιαδάκη για να τον καταδώσει.

Advertisement

«Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν»

Η Καλλιόπη βλέποντάς τον στενοχωρημένο τον ρωτά τι συμβαίνει κι εκείνος της εξομολογείται τις υποψίες του. Θεωρώντας πως η Βασιλική θα είναι η αιτία που ο γιος της θα σαπίσει στη φυλακή, η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη. Κυριευμένη από θυμό και οργή αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. H ίδια είναι αποφασισμένη να σταματήσει πάση θυσία τη γυναίκα πριν πει το παραμικρό στις Αρχές. Έτσι, την παρακολουθεί και λίγο πριν η Βασιλική μπει στο τμήμα, η Καλλιόπη της επιτίθεται.

Με τα μάτια της να πετάνε σπίθες, την αρπάζει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει. «Αυτά τα χέρια θα σε σκοτώσουν», της λέει, πιέζοντάς την με μανία. Τα δευτερόλεπτα κυλούν μαρτυρικά και η Βασιλική, παρότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει, σφίγγει τα δόντια και παλεύει για τη ζωή της…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement