Σασμός: Το νέο τρέιλερ «πρόδωσε» το πώς θα γίνει ο σασμός!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή του Σασμού στον Alpha. Τα νέα επεισόδια έρχονται από 16/1 και θα είναι πιο συγκλονιστικά από ποτέ.

Στο τρέιλερ που ήδη έχει κυκλοφορήσει υπάρχει μια σκηνή οπού φαίνεται ξεκάθαρα πώς θα ξεκινήσει ο σασμός ανάμεσα στις δυο οικογένειες μετά τα δεκάδες αιματηρά επεισόδια.

Advertisement


Πώς ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς θα γίνει γέφυρα. Σε αυτό λοιπόν βλέπουμε το ζευγάρι να έρχεται πολύ κοντά. Η σχέση των δύο ηρώων θα σηματοδοτήσει την αρχή του σασμού.

Ο Πετρής είναι γιος του Αστέρη
Όταν ο Αστέρης μάθει πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα ψέμα, θα κλονιστεί. Παρόλο που το νέο θα τον ευχαριστήσει και θα επισφραγίσει την αγάπη του με την Αργυρώ, θα αντιδράσει άσχημα όταν αντιληφθεί ότι τόσο καιρό εκείνη είχε επιλέξει να τον αφήσει στο σκοτάδι, ενώ αντίθετα εκείνος έκανε τα πάντα για να είναι καλά, ακόμα και όταν είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Advertisement

Αρχικά λοιπόν θα επιτεθεί φραστικά στη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη, όμως σε δεύτερο χρόνο, όταν ο θυμός καταλαγιάσει μέσα του και καταλάβει τους λόγους που η Αργυρώ του έκρυψε την αλήθεια, θα αρχίσει μια νέα εποχή για το ζευγάρι. Εφόσον δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά μεταξύ τους και ενώ ο Σταύρος δεν θα τους απειλεί πλέον με την παρουσία του. Θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση και τον έρωτά τους. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά θα τα καταφέρουν.

Η Αργυρώ μαθαίνει για τη μεταμόσχευση νεφρού
Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε τα πάντα για να τη βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δεν γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης της έσωσε τη ζωή όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη, υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν. Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει.

Advertisement

Μετά από αυτό το γεγονός, η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί και εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους. Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσιάσει όλους εκτός από την Καλλιόπη, που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος, αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειάς τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου, αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους, θα προκύψει και ο «σασμός».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement