Σασμός – To spoiler του «Μανώλη» για την συγκλονιστική συνέχεια της σειράς

«Πολλές οι αναταραχές στην Άνω Ποριά. Η απαγωγή του Αστέρη θα οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις» λέει ο Στρατής Χατζησταματίου, ο αγαπημένος Μανώλης, από τη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός», η οποία κρατάει σταθερά τα σκήπτρα της τηλεθέασης στην prime time. Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στο «Happy Day» για τις εξελίξεις της σειράς και έδωσε spoiler!

Advertisement

Η αποκάλυψη στον Παύλο ότι ο Αστέρης είναι ο πατέρας του μικρού Πέτρου «θα επηρεάσει τον Παύλο, διότι αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάτι που τους συνδέει». Παράλληλα, αποτελεί ένα «γερό βήμα και προς το σασμό. Το παιδί είναι ένας ακούσιος σασμός, ακόμα κι εάν οι οικογένειες δεν το έχουν καταλάβει ακόμη». 

Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα είναι σύντομα μαζί; Ένα ερώτημα του οποίου την απάντηση όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε. «Η ιστορία δείχνει ότι αξίζουν να είναι μαζί. Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι αγαπιούνται και που, από λάθη που δεν εξαρτιούνται από τους ίδιους αλλά τους επηρέασαν, τα μίση και τα ήθη της περιοχής που είναι πολύ ισχυρά, βρέθηκαν κάποια στιγμή χώρια. Νομίζω ότι, στο τέλος, όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν».

Advertisement

Σε σχέση με τον Σταύρο παραδέχεται ότι «ο ήρωας βιώνει μία δύσκολη κατάσταση. Έδωσε πολύ αγάπη σε αυτό το παιδί και δυσκολεύεται να αποδεχθεί τις εξελίξεις… Έχει αντιδράσει ακραία, διότι είναι το παιδί στη μέση».

Έρχονται αποκαλύψεις στον «Σασμό»

Ο Μανώλης, αυτή τη στιγμή, περνάει σε ένα άλλο επίπεδο προσωπικής και επαγγελματικής κατάστασης. «Οι προτάσεις του Ευθύμη έρχονται στο Μανώλη σε αυτή τη δεδομένη στιγμή που περνάει μια φάση ιδιότυπης ενηλικίωσης, μιας προσπάθειας να σταθεί στα πόδια του. Γι αυτό κάνει παρακινδυνευμένες κινήσεις, όπως το δάνειο που πήρε από τον Ευθύμη για να βοηθήσει τον πατέρα του». Στη συνέχεια «θα ψάξει έναν τρόπο να αντισταθεί σε όλο αυτό, ο οποίος θα έχει πολλές δυσκολίες: Και στο πώς θα  διαχειριστεί αυτόν τον άνθρωπο και στο πώς θα μείνει ανεξάρτητος. Κι, εν τέλει, πώς θα καταφέρει να σώσει τον εαυτό του μόνος του».

Advertisement

Όσον αφορά στη σχέση του Μανώλη με τη Νάντια… «το θέμα είναι λεπτό. Έμαθαν οι Σταματάκηδες ότι είναι μέλος της οικογένειάς τους. Και εφόσον ο Νικηφόρος και η Νάντια είναι αδέλφια, ανοίγει ο  δρόμος για τον Μανώλη» σημειώνει για να καταλήξει: «Στο “Σασμό” κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν όλα».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement