«Σιωπηλός Δρόμος»: Το Mega δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να εξερευνήσουν στοιχεία της υπόθεσης, και να μπουν στο «μυαλό» των απαγωγέων

Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η αστυνομική δραματική σειρά με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, που έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, απέκτησε το δικό της φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας (AR) στο Instagram.

Advertisement

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία τηλεοπτική σειρά θα έχει το δικό της αποκλειστικό AR φίλτρο στο Instagram, όπου οι χρήστες και τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το τρισδιάστατο κρησφύγετο των απαγωγέων και να το δουν να ζωντανεύει μέσα στο χώρο τους. Mε το φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας «SIOPILOS DROMOS MEGA», θα ζήσουν μία μοναδική 3D εμπειρία και θα εξερευνήσουν σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης, μπαίνοντας στο «μυαλό» των απαγωγέων.

Ζήσε και εσύ την AR εμπειρία σαν να είσαι …εκεί, επιλέγοντας το φίλτρο «SIOPILOS DROMOS MEGA», που θα βρεις στο επίσημο account της σειράς στο Instagram @sdmega_ αλλά και του @megatvcom.

Advertisement

Αγωνία, δυνατές στιγμές και πολλές ανατροπές έρχονται στο 3ο επεισόδιο της σειράς, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 18 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA και θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement