Spoiler «Βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες: H αποκάλυψη του δολοφόνου της Βαλεντίνης συγκλονίζει το Διαφάνι

Ένα ακόμη θανάσιμο μυστικό βγαίνει στο φως στις Άγριες Μέλισσες και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική. Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στη σειρά, μέσα από το «Znews». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα αποδειχθεί ότι η Βαλεντίνη δεν έβαλε τέλος στη ζωή της αλλά ότι κάποιος τη σκότωσε.

Advertisement

Ως τώρα αυτό που γνωρίζαμε για τις αδελφές Σταμίρη είναι ότι η μητέρα τους, η Βαλεντίνη, αυτοκτόνησε. Μην αντέχοντας όσα είχαν ακολουθήσει μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της με τον Μιλτιάδη, η Βαλεντίνη αποφάσισε να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, για πολύ καιρό ο Μιλτιάδης ένιωθε τύψεις για το κακό που προκάλεσε όταν αποκαλύφθηκε ότι έτρεφε αισθήματα για τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη. Αυτό τουλάχιστον έχουν αφήσει να εννοηθεί οι σεναριογράφοι μέχρι τώρα.

Εκτός από την αποκάλυψη του δολοφόνου της Βαλεντίνης οι τρεις αδελφές θα μάθουν ότι και ο πατέρας τους δολοφονήθηκε. Φυσικά όταν θα μάθουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η οικογένεια Σεβαστού, οι σχέσεις της Ασημίνας με το Νικηφόρο και της Δρόσως με τον Κωνσταντή θα διαταραχθούν για ακόμη μία φορά.

Advertisement

Η αποκάλυψη για τη δολοφονία της Βαλεντίνης θα προκαλέσει ρήξη και στις σχέσεις της Λενιώς με τον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο. Τι ήξερε ο πατέρας του αγαπημένου της και δεν το αποκάλυψε όταν έπρεπε;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφέρθηκε στο spoiler και στον αέρα του «Ευτυχείτε» λέγοντας: «Μένει να αποδειχθεί αν αληθεύουν οι πληροφορίες. Εάν, τελικά, αποδειχθεί πως η Βαλεντίνη δεν αυτοκτόνησε, αλλά κάποιος την σκότωσε, τότε πραγματικά θα γίνει χαμός στο Διαφάνι και άπαντες θα περιμένουν να δουν στην οθόνη πώς θα αντιδράσουν οι τρεις αδερφές με την αποκάλυψη. Το σίγουρο είναι πως στις Άγριες Μέλισσες θα έρθουν τα πάνω κάτω».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement