«Συμπέθεροι από τα Τίρανα»: Η Μαρία Καβογιάννη έρχεται σε ρόλο έκπληξη

Η Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει τηλεοπτικά με μία εμφάνιση έκπληξη στην πιο επιτυχημένη κωμωδία της σεζόν, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Η αγαπημένη ηθοποιός θα παίξει στο επεισόδιο 20, το οποίο θα μεταδοθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 21:00, από το Mega.

Advertisement

​Η Μαρία Καβογιάννη θα κάνει την καφετζού, αλλά όχι οποιαδήποτε καφετζού. Θα είναι η Ρίζω, εγγονή της γνωστής Ρίζως από το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες!

Η υπόθεση του επεισοδίου: Επικίνδυνες Αποστολές

Advertisement

Όσον αφορά στα ερωτικά του Κουδουναρίου, όλος ο κόσμος απευθύνεται στη μία και μοναδική Ρίζω. Την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Η Πένη και ο Λυκούργος, προκειμένου να μη μαθευτεί, ότι ο Μπουκουράν είναι Αλβανός είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα. Ετσι αποφασίζουν μαζί με την φίλη της Πένης, την Κλαίρη, να στήσουν ενέδρα και να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλήσει σε κανέναν και ποτέ για την αληθινή καταγωγή του λόρδου Μπουκουράν. Έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι είναι να πάει στραβά όμως θα πάει!

Advertisement

Δείτε στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου.

Το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδοθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι. Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν.

Με τον φόβο να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο αν ο δήμαρχος Μπακλάφας αρνηθεί την πρόσκληση του λόρδου και της λαίδης, ένα επίσημο δείπνο διοργανώνεται στο σπίτι του Λυκούργου και της Πένης. Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνωμοτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Η Πωλίνα νοιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.

Στο ρόλο του Θύμιου ο Γιάννης Μπουραζάνας

Στο ρόλο της Αντζελίνας Μπάρδα η Αντιγόνη Νάκ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement