Τηλεοπτική απώλεια: Η πρώτη σειρά – θύμα του «Σασμού» που αλλάζει ο προγραμματισμός 5 ημέρες μετά την πρεμιέρα

Tα πάνω κάτω έχει φέρει η σαρωτική πορεία του «Σασμού» στην prime time ζώνη.

Advertisement

Η πρώτη μεγάλη απώλεια έρχεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και αφορά την πολυδιαφημισμένη σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα. Ο ανταγωνισμός δεν άφησε περιθώριο και έτσι το σήριαλ που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, έμεινε στα αζήτητα καθώς περιορίστηκε στο 3,4%.

Ο «Γλυκάνισος» δίνει νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 με διπλά επεισόδια.

Advertisement

Απόψε στις 21.00, θα θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η ιστορία του «Γλυκάνισου» στο 1ο επεισόδιο, όταν ο Μυτιληνιός Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου), μετά από δύο δραματικά γεγονότα αποφασίζει να εγκαταλείψει τη γυναίκα του Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) στην Αθήνα και να επιστρέψει στη Λέσβο, στο νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του. Παράλληλα, στη Μυτιλήνη, η Σύρια πρόσφυγας, Ραζάν (Ε. Πιερίδου), μετά από μία τραγική απώλεια, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μία επίθεση εναντίον του Στρατή και η σωτήρια επέμβαση του αρραβωνιαστικού της Ραζάν, Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) είναι η αρχή: ο έρωτας του Στρατή και της Ραζάν ξεκινά και θα είναι απόλυτος αλλά και γεμάτος δυσκολίες.

Στο 2ο επεισόδιο, ο Στρατής μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Ραζάν και ο Καρίμ μεταφέρονται στο τμήμα. Όσο ο Στρατής χειρουργείται, φωνάζει ένα γυναικείο όνομα, που δεν είναι της γυναίκας του. Παράλληλα, η Ελεάνα ενημερώνεται για το μαχαίρωμα του Στρατή τηλεφωνικά, από την οικογένεια Δεμίρη. Δίπλα της, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας. Κι ενώ η Ραζάν ακόμη δεν έχει προλάβει να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού και το συμβάν της προηγούμενης μέρας, γυρίζει στη δουλειά της, στην «Ταβέρνα της Χρυσάνθης». Εκεί όμως, κάποιοι δεν θα παραλείψουν να δείξουν τα ρατσιστικά τους ένστικτα. Η Αστυνομία υποπτεύεται τη Ραζάν και τον Καρίμ για το μαχαίρωμα.

Advertisement

«Γλυκάνισος»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, με διπλά επεισόδια

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement