«Το Καφέ της Χαράς»: H Ρόδη επιστρέφει στο χωριό

Επιστροφές και νέα πρόσωπα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Εκτός από την τηλεοπτική Ρόδη που επιστρέφει στο χωριό απόψε, θα δούμε ακόμη τον Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος επίσης είχε εμφανιστεί στους πρώτους κύκλους της επιτυχημένης κωμικής σειράς.

Advertisement

Η Χαρά με τον Περίανδρο είναι πλέον κανονικά ζευγάρι, αλλά βλέπουν πως παρότι η Βάλια συζεί με τον Δημήτριο, ο Μάνος δεν έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για εκείνη. Φοβούμενοι, λοιπόν, μήπως και στη Βάλια συμβαίνει το ίδιο, την πιέζουν να παντρευτεί με τον Δημήτριο, αφού το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να γίνουν και τα παιδιά τους ζευγάρι. Ενώ, όμως, δρομολογούν την επισημοποίηση του έρωτά τους, τον γεροντοέρωτα τους σύμφωνα με τη Χαρά, ανακαλύπτεται το έλλειμμα στο ταμείο του Δημαρχείου, το οποίο εκθέτει όχι μόνο τη Σταυρούλα αλλά και το όνομα Πώποτα.

Ο Περίανδρος θα κληθεί να πληρώσει πάλι τη νύφη, αλλά δεν έχει διαθέσιμο ρευστό. Το να πουλήσει το οινοποιείο και τα κτήματα απαιτούν χρόνο, ο οποίος δεν υπάρχει. Η μόνη που έχει πολλά λεφτά διαθέσιμα είναι η Ρόδη, η πρώην «αρραβωνιάρα» του Φατσέα που είναι ακόμα ελεύθερη και πολύ πλούσια καθώς κληρονόμησε ένα ιλιγγιώδες ποσό που της άφησε η θεία της από το Σικάγο.

Advertisement

Στον ρόλο της Ρόδης η Ευτυχία Φαναριώτη

Στον ρόλο της Άντζυς η Όλγα Σκιαδαρέση

Advertisement

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Περίανδρος θα αρραβωνιαστεί τη Ρόδη, προκαλώντας την οργή της Χαράς που εξοργίζεται, κυρίως, γιατί εκείνος εκμεταλλεύεται την αφέλεια της Ρόδης. Ο Περίανδρος προσπαθεί να μείνει μυστικός και λευκός ο αρραβώνας, επικαλούμενος την Ηθική, αλλά η Ρόδη δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς. Η Χαρά για να τον εκθέσει οργανώνει έναν λαμπρό αρραβώνα στο Καφέ. Η Σταυρούλα από ευθιξία, παρ’ ότι έχει καλυφθεί το έλλειμμα από την προίκα που πήρε ο αδελφός της, θα παραιτηθεί από Δήμαρχος. Τη θέση της θα πάρει ο Θόδωρος, ενώ ο Φατσέας έχει αποδεχθεί πλέον την Άντζυ γιατί του μοιάζει και… στις κομπίνες. Ο μόνος που δε θέλει να την ξέρει είναι ο Όθωνας.

Στον ρόλο της Ρόδης η Ευτυχία Φαναριώτη

Στον ρόλο της Άντζυς η Όλγα Σκιαδαρέση

Στον ρόλο του πατέρα του Πώποτα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Στον ρόλο του Μπίλλυ ο Δημήτρης Τσακαλάς

Στον ρόλο της Χανέλας η Ισμήνη Αϊβάζη

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement