Το «Κόκκινο Ποτάμι» έρχεται στο OPEN και η συνέχεια θα καθηλώσει

Επιστρέφει η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει στο OPEN δυο χρόνια μετά, ακόμα πιο συγκλονιστική.

Advertisement

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός.

Advertisement

Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή. Η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο. Η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων.

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ– Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», έρχεται τη νέα σεζόν στο OPEN.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement