Το προξενιό της Ιουλίας – Σίσσυ Τουμάση: «H Φιλιώ δεν είναι αυτό που δείχνει»

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Advertisement

Η δραματική σειρά εποχής μάς μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και παρακολουθούμε τον τρόπο ζωής σύμφωνα με τους άγραφους νόμους της κοινωνίας, τα ήθη και τα έθιμα με φόντο την ελληνική ύπαιθρο.

Η Σίσσυ Τουμάση υποδύεται τη Φιλιώ Στασινοπούλου, τη μεγάλη κόρη του διοικητή της Χωροφυλακής Λάρισας, Κωστή Στασινόπουλου.

Advertisement

Είναι μια νέα και όμορφη κοπέλα αλλά πολύ κακομαθημένη από τη μητέρα της, που πιστεύει πως ό,τι θέλει μπορεί και να το έχει.

«Ερμηνεύω τη Φιλιώ, έναν χαρακτήρα που είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει και παγιδεύεται μέσα σε μια ζωή που νόμιζε πως ήθελε», λέει η Σίσσυ για το ρόλο της. Και συνεχίζει «η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη μοίρα της γυναίκας. Της γυναίκας που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή της και της γυναίκας που η κοινωνία βάζει σε ένα μονοπάτι υπαγορεύοντάς της τις επιθυμίες της. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή σε αυτές τις γυναίκες που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τούς την πήραν και να διηγηθούμε την ιστορία τους». Όπως λέει αισθάνεται μεγάλη χαρά, τιμή και προσμονή για αυτή τη συνεργασία με τόσους υπέροχους συντελεστές.

Advertisement

Το σενάριο της σειράς, που είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός), υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λιλλύ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement