Βόμβα στις Άγριες Μέλισσες: H κορύφωση του δράματος και το ένοχο μυστικό του Δούκα

Στην εφημερίδα “On time” παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και βεβαίως αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελένη θα μάθει πως ο Σέργιος σκότωσε τον πατέρα της μετά από εντολή του Δούκα και μάλιστα θα βάλει το… χεράκι του σε αυτό ο Βόσκαρης.

Εσείς ως παπάς γνωρίζετε τα περισσότερα αν όχι όλα μυστικά των ανθρώπων του χωριού. Ποιο μεγάλο μυστικό πιστεύετε ότι δεν έχει αποκαλυφθεί που θα συνταράξει το Διαφάνι;

Με “στριμώχνετε”, αλλά θα σας πω. Όχι ως παπάς γιατί δεν μου το έχουν εξομολογηθεί αυτό, αλλά ως Κωστής. Είναι το μυστικό του Δούκα που αυτός έβαλε το γιο του τον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης. Όταν το μάθει η Ελένη – και σε αυτό μάλλον θα βάλει το χεράκι του ο Βόσκαρης, γιατί μην ξεχνάτε ότι ήταν φίλος του Σέργιου- εκεί θα δούμε την κορύφωση του δράματος.

Advertisement

Τι θα συμβεί; Μας μιλήσατε και για μελλοντικούς φόνους…

Ειλικρινά δεν το γνωρίζω αυτό. Αν όμως αντιδράσει ως η Ελένη που ξέρουμε, η οποία δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της, τότε θα πάρει την καραμπίνα και θα “καθαρίσει” τον Δούκα. Εγώ ως παπάς που ξέρω τη Λενιώ, έτσι θα αντιδρούσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement