Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο 2022

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας από την Μαρία Κωνσταντίνου. Τι θα γίνει των Αύγουστο του 2022;

Advertisement

Μήνας εκρηκτικός με αρκετές δυσκολίες και ανατρεπτικά γεγονότα προβλέπεται να είναι ο Αύγουστος, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του.

Ο μήνας ξεκινάει την 1η του μηνός με την ιδιαίτερα δύσκολη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει δυσάρεστα ξαφνικά γεγονότα, ατυχήματα, τραυματισμούς, καθώς και φυσικά φαινόμενα.

Advertisement

Στις 2 του μηνός έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, καθώς και με τον Άρη, όψεις οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν πάθος καθώς και ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες.

Στις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, ζώδιο στο οποίο βρίσκεται σε θέση, κάνοντας την επικοινωνία μας περισσότερο ορθολογική, αντικειμενική και αναλυτική, ενώ η συγκεκριμένη θέση ευνοεί συμβόλαια και μετακινήσεις.

Advertisement

Στις 7 του μηνός η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει ρομαντισμό στην ερωτική μας ζωή. Την ίδια ημέρα έχουμε το ιδιαίτερα δύσκολο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει εμπόδια, δοκιμασίες της αντοχής μας, βιαιότητα, αλλά και ασθένειες.

Στις 9 Αυγούστου έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει υπερένταση στην ερωτική μας ζωή.

Στις 11 του μηνός ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να φέρει, αναστατώσεις, ξαφνικές ανατροπές, και φυσικά φαινόμενα, ενώ ο Άρης κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μπορούσε να φέρει έμπνευση στα σχέδια μας και την ανάλογη βοήθεια την κατάλληλη στιγμή. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη περνάει στο πιο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας μεγαλοπρέπεια και πάθος στις ερωτικές μας υποθέσεις.

Στις 12 Αυγούστου, στις 4.37 το πρωί ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η πανσέληνος του Αυγούστου στην 19η μοίρα του Υδροχόου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη πανσέληνο, με συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού σε δυσαρμονική όψη, στην οποία κορυφώνονται όλα τα δύσκολα γεγονότα της συγκεκριμένης περιόδου, όπως ξαφνικές ανατροπές, φυσικές καταστροφές, βιαιότητα, τραυματισμοί, ατυχήματα, μπλοκαρισμένη ενέργεια και γενικότερα δυσκολίες στην πραγμάτωση των στόχων μας.

Στις 14 Αυγούστου έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, η οποία θα μπορούσε να δώσει περιορισμούς και δυσκολίες, καθώς και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να φέρει επιτυχίες, μέσα όμως από υπερβολική προσπάθεια.

Στις 16 του μηνός έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να δώσει πρωτοπόρες ιδέες, εφευρετικότητα και μεταρρυθμίσεις.

Στις 18 Αυγούστου η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Δία, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει δημοτικότητα, ευτυχία στην ερωτική ζωή και επισημοποίηση των σχέσεων.

Στις 20 του μηνός ο Άρης περνάει στους Διδύμους, δίνοντας μία πιο επικοινωνιακή και θεωρητική χροιά στη δράση μας.

Στις 21 Αυγούστου ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας κακή κρίση και ψευδαισθήσεις.

Στις 22 του μηνός ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει επιτυχίες, βαθιά σκέψη και δημόσια αναγνώριση.

Στις 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο, θέση η οποία συμβολίζει και την επιστροφή στην καθημερινότητα για πολλούς από εμάς.

Στις 26 του μηνός ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, δίνοντας μία πιο διπλωματική χροιά στην επικοινωνία μας.

Στις 27 Αυγούστου στις 11.18 το πρωί ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η νέα σελήνη του Αυγούστου με συμμετοχή του Άρη σε δυσαρμονική όψη. Πρόκειται για μία νευρική νέα σελήνη η οποία όμως θα μας ωθήσει να πραγματοποιήσουμε με δυναμισμό νέα ξεκινήματα. Τέλος, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό, ενώ στις 28 του μηνός αντίθεση με τον Κρόνο, δημιουργώντας ξαφνικές ανατροπές, εντάσεις και δυσκολίες στην ερωτική μας ζωή.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο σήμερα αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μήνας στον οποίο γινόσαστε πιο ερωτικοί και δημιουργικοί, ενώ από τις 23 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς, θα πρέπει να δείξετε όμως προσοχή στους διαπληκτισμούς και στην οδήγηση. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με φιλίες και στόχους, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 9 Απριλίου, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 25 Μαρτίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας και χρειάζεται προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 9 Απριλίου. Μεγαλύτερη εύνοια στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαρτίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 10-13 Απριλίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους ή και γενικότερα στην πορεία ζωής τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 23 του μηνός γινόσαστε περισσότερο ερωτικοί. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας δημιουργεί περισσότερα έξοδα. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 10 Μαΐου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 24 Απριλίου. Μεγαλύτερη πίεση στα επαγγελματικά τους δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 11-13 Μαΐου. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 9 Μαΐου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήνας στον οποίο γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί, ενώ από τις 23 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί θέματα λόγου, μετακινήσεων και συμβολαίων. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας κάνει πιο δυναμικούς στα νέα ξεκινήματα. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα μετακινήσεων, εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή συμβολαίων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 10 Ιουνίου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και χρειάζεται προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 25 Μαΐου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαΐου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 12-13 Ιουνίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ενώ από τις 23 του μηνός γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα θέματα οικονομικών. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο παρασκήνιο. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 25 Ιουνίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων ή μετακινήσεων, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 25 Ιουνίου, ενώ μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουλίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα επαγγελματικών έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Ιουνίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουλίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Μήνας στον οποίο αναλαμβάνετε δράση και ασχολείστε με νέα ξεκινήματα, ενώ από τις 23 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα οικονομικών. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί τις σχέσεις σας καθώς και την προσωπική σας ανανέωση. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας κάνει πιο δυναμικούς στο κυνήγι των στόχων σας. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 12 Αυγούστου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα οικονομικών. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 13-15 Αυγούστου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 11 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να μείνετε περισσότερο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ από τις 23 του μηνός αναλαμβάνετε δράση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί τον ψυχισμό σας. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας κάνει πιο δυναμικούς στα επαγγελματικά σας, δημιουργεί όμως και αρκετές υποχρεώσεις. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με δυναμικά νέα ξεκινήματα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 27 Αυγούστου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Αυγούστου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 11 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Μήνας στον οποίο γινόσαστε πιο κοινωνικοί και διεκδικείτε τους στόχους σας, ενώ από τις 23 του μηνός επιλέγετε να μείνετε πίσω από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα τις φιλίες και τους στόχους σας. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 12 Οκτωβρίου, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει περισσότερο με θέματα παρασκηνίου και χρειάζεται προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου -1η Οκτωβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 14-16 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 23 του μηνός γινόσαστε περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας δημιουργεί περισσότερα έξοδα. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 11 Νοεμβρίου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας και ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 27 Οκτωβρίου. Μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 13-15 Νοεμβρίου. Επιπλέον αλλαγές στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 11 Νοεμβρίου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας στον οποίο γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί, ενώ από τις 23 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί θέματα εξωτερικού, σπουδών ή νομικών υποθέσεων. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός δημιουργεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με επικοινωνίες και μετακινήσεις και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 11 Δεκεμβρίου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και χρειάζεται προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 26 Νοεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Νοεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 13-15 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 16 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις, ενώ από τις 23 του μηνός γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα θέματα οικονομικών. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός δημιουργεί υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, καθώς και στην εργασία σας. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 26 Δεκεμβρίου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, σπουδών, συμβολαίων ή νομικών υποθέσεων, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 9 Ιανουαρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Δεκεμβρίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 9 Ιανουαρίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ από τις 23 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός σας κάνει πιο ερωτικούς. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους γύρω στις 8 Φεβρουαρίου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 10-12 Φεβρουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 7 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ από τις 23 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 του μήνα ευνοεί θέματα εργασίας ή υγείας. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 του μηνός δημιουργεί εντάσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η πανσέληνος στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα παρασκηνίου. Η νέα σελήνη στις 27 Αυγούστου έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 23 Φεβρουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στα οικονομικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26-27 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 11 Μαρτίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement