Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την εβδομάδα 12 έως 18 Απριλίου

Αστρολογικές προβλέψεις & ζώδια για την εβδομάδα 12 έως 18 Απριλίου 2021, από την αστρολόγο Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Ιδιαίτερα ερωτική και κινητική εβδομάδα με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα χωρίς όμως να λείπουν και οι έντονες στιγμές. Την Δευτέρα 12 Απριλίου έχουμε τη νέα Σελήνη στον Κριό, με συμμετοχή της Αφροδίτης, του Άρη και του Δία σε αρμονική και του Πλούτωνα σε δυσαρμονική όψη, η οποία φέρνει ερωτισμό, τυχερά ξεκινήματα, υλική και συναισθηματική αφθονία, αλλά και παιχνίδια εξουσίας και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Την ίδια ημέρα έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να φέρει ερωτικές εμμονές, πάθη αλλά και υπερβολικές σπατάλες. Την Τετάρτη 14 Απριλίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου και του Άρη, το οποίο φέρνει ενέργεια, θάρρος και δυναμικότητα ως προς την επίτευξη των στόχων μας. Την Πέμπτη 15 Απριλίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, το οποίο φέρνει επιτυχία και τύχη στα εγχειρήματα μας, ενώ την ίδια ημέρα η Αφροδίτη αφήνει το πιο εγωκεντρικό ζώδιο του Κριού, έναν χώρο που βρισκόταν σε αδυναμία και περνάει στο πιο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, όπου βρίσκεται στη θέση της. Από τον συγκεκριμένο χώρο η Αφροδίτη μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και να εκφράσει με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματα και την αισθητική της, καθώς και να μας κάνει να αισθανθούμε περισσότερο ασφαλείς. Την Παρασκευή 16 Απριλίου ο Ήλιος κάνει τετράγωνο  με τον Πλούτωνα φέρνοντας υπερβολικές φιλοδοξίες αλλά και υπερεκτίμηση των δυνάμεων μας. Το Σάββατο 17 Απριλίου έχουμε το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, το οποίο μας δίνει πετυχημένες επιχειρήσεις και δραστηριότητες, συμβόλαια, αλλά και γρήγορους γάμους ή αρραβώνες. Επίσης την ίδια ημέρα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη και τον Δία, το οποίο δημιουργεί επιτυχημένες διευθετήσεις ή σχέδια, καθώς και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει σκληρό λόγο, οξυθυμία και απερισκεψία.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Ιδιαίτερα δραστήρια και κινητική εβδομάδα, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη την Δευτέρα φέρνει ερωτισμό, καλή τύχη, δυναμισμό, ενεργητικότητα,  νέα ξεκινήματα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 12-15 Απριλίου, ενώ οι γεννημένοι στις 16 Απριλίου, παρόλο που έχουν την τύχη με το μέρος τους και ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα, θα πρέπει να προσέξουν τις εμμονές, το σκληρό λόγο,  τα παιχνίδια εξουσίας και τις σπατάλες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο φέρνει εύνοια στα οικονομικά στους γεννημένους 21-25 Μαρτίου, ενώ προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Μαρτίου.

Advertisement

Ταύρος

Εβδομάδα που οι περισσότεροι από εσάς επιλέγετε να δουλεύετε στο παρασκήνιο και αυτό τονίζει  η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Δευτέρα. Προσωπική ανανέωση και εύνοια σε θέματα ερωτικά έχουν οι γεννημένοι από 20 έως 24 Απριλίου. Πίεση σε επαγγελματικά θέματα συνεχίζουν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου.  Εύνοια και επαγγελματικές ευκαιρίες για κέρδη θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Μαΐου. Αλλαγές στο περιβάλλον τους θα κληθούν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Απριλίου , ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου αλλάζουν με επωφελές τρόπο τη δομή της ζωής τους.

Δίδυμοι

Εβδομάδα με πολλές φιλικές συναναστροφές σε συλλογικούς χώρους είναι η συγκεκριμένη, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη την Δευτέρα δίνει επιτυχημένες δραστηριότητες μέσα σε ομάδες και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 28 Μαΐου καθώς και στις 13 Ιουνίου. Εύνοια στους στόχους τους και στα νέα ξεκινήματα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Ιουνίου, ενώ σταθεροποίηση των καταστάσεων στη ζωή τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 2-3 Ιουνίου. Τέλος προσοχή στην κρίση τους όσον αφορά στα επαγγελματικά τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Ιουνίου.

Καρκίνος

Εβδομάδα με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη την Δευτέρα έχει να κάνει με θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 14 Ιουλίου.   Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 17-18 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Ιουλίου θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα, αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για σταθεροποίηση. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου έχετε ριζικές αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα.

Λέων

Εβδομάδα με ενασχόληση με το εξωτερικό, συμβόλαια, ανώτερη εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Τα συγκεκριμένα θέματα τονίζει και η πανσέληνος της Δευτέρας , η οποία ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 15 Αυγούστου. Αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Αυγούστου, ενώ εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 18-19 Αυγούστου. Τέλος, προσοχή στις σχέσεις τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4-5 Αυγούστου.

Παρθένος

Εβδομάδα με μεγαλύτερη ενασχόληση με τα κοινά οικονομικά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος της Δευτέρας τονίζει χρηματοοικονομικά και ψυχολογικά θέματα και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 30 Αυγούστου. Προσοχή σε σύγχυση ή εξαπάτηση θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ περισσότερη εύνοια σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί  γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου αλλάζουν με επωφελή τρόπο την δομή στη ζωή τους.

Ζυγός

Εβδομάδα με έντονο ερωτισμό, καθώς και έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Τα συγκεκριμένα θέματα τονίζει και η πανσέληνος της Δευτέρας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 15 Οκτωβρίου. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 Οκτωβρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές πάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου αυτή την περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και έχουν μεγάλη εύνοια σε θέματα ερωτικά, ελεύθερου επαγγέλματος και συνεργασιών αυτή την περίοδο. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5 Οκτωβρίου λειτουργούν πιο σταθεροποιητικά στα ερωτικά τους.

Σκορπιός

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ τα συγκεκριμένα θέματα τονίζει και η πανσέληνος της Δευτέρας. Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Νοεμβρίου, ενώ εύνοια σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17-18 Νοεμβρίου. Δυσκολίες ή θέματα προς διαχείριση με γονείς, ακίνητο, οικογένεια θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου. Τέλος αλλαγή ζωής με ευεργετικό τρόπο έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Ερωτική και δημιουργική εβδομάδα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος της Δευτέρας επηρεάζει θετικά σε θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα τους γεννημένους 29 Νοεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου. Προσοχή για εξαπάτηση τόσο σε οικογενειακά θέματα ή ακινήτου, καθώς και στις σχέσεις τους ή τις συνεργασίες τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Δεκεμβρίου. Εύνοια σε μετακινήσεις, επιμόρφωση ή επικοινωνία έχουν όσοι γεννηθεί γύρω στις 17-18 Δεκεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 4 Δεκεμβρίου έχουν κάποια σταθεροποίηση στους συγκεκριμένους τομείς.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με θέματα από το παρελθόν, οικογενειακά ή ακινήτου, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Τα συγκεκριμένα θέματα τονίζει και η πανσέληνος της Δευτέρας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 12 Ιανουαρίου. Ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 15-16 Ιανουαρίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3 Ιανουαρίου θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην οικονομική διαχείριση. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιανουαρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους  ή στις σχέσεις τους αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με επικοινωνία, συμβόλαια, επιμόρφωση, συγγενείς και κοντινές μετακινήσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θέματα που τονίζει και η πανσέληνος της Τετάρτης και ευνοεί περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 11 Φεβρουαρίου. Αλλαγές επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Ιανουαρίου. Εύνοια σε προσωπικά θέματα, νέα ξεκινήματα καθώς και σε σχέσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Φεβρουαρίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στην 1η Φεβρουαρίου θα πρέπει να δείξουν περισσότερο εγκράτεια στους συγκεκριμένους τομείς.

Ιχθύες

Εβδομάδα με ιδιαίτερα έμφαση στα οικονομικά σας καθώς και στο πόσο ασφαλείς νιώθετε μέσα από αυτήν την διαδικασία, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Τα συγκεκριμένα θέματα που τονίζει και η πανσέληνος της Δευτέρας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 26 Φεβρουαρίου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Μαρτίου. Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Μαρτίου μεταμορφώνουν εποικοδομητικά την ζωή τους, υλοποιώντας το

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement