Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2021!

Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την εβδομάδα αυτήν που διανύουμε από 1 έως 7 Φεβρουαρίου του 2021.

Advertisement

Ένταση, βιασύνη, προβλήματα στην επικοινωνία, συναισθηματική εγκράτεια αλλά και ξαφνικούς έρωτες προβλέπεται να έχουμε την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ήδη από το περασμένο Σάββατο ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, προκαλώντας καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή ασυνεννοησία στην επικοινωνία, στα μεταφορικά μέσα, στο διαδίκτυο και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, σε συλλογικούς χώρους, στο εμπόριο. Από την Δευτέρα η Αφροδίτη αφήνει τον αυστηρό χώρο του Αιγόκερω και μπαίνει στο πιο φιλελεύθερο, φιλικό αλλά και αποστασιοποιημένο ζώδιο του Υδροχόου. Την ίδια ημέρα έχουμε τo τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη προκαλώντας εντάσεις, βιασύνη, φιλονικίες αλλά και απερισκεψία. Το Σάββατο έχουμε την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προκαλώντας εγκράτεια σε χρήματα και αισθήματα, ενώ την Κυριακή έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνοντας ξαφνικούς εφήμερους έρωτες, αλλά και ξαφνικά έξοδα. Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Εύνοια και ευκαιρίες για την εκπλήρωση των στόχων σας έχετε οι  γεννημένοι γύρω στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας κάνει πιο κοινωνικούς με συλλογικούς χώρους ή φίλους, ειδικά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή στις αρχές της εβδομάδας στα έκτακτα έξοδα, ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, κάνει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να επαναπροσδιορίζετε κάποιους στόχους ή φιλίες.

Ταύρος

Advertisement

Η εβδομάδα είναι περισσότερο εστιασμένη σε επαγγελματικά θέματα. Εντάσεις , βιασύνη και απερισκεψία θα μπορούσε να φέρει την Δευτέρα το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, ειδικά στους γεννημένους γύρω στις 2 Μαΐου. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σε επαγγελματικά θέματα, ειδικά στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και ιδιαίτερα γύρω στις 26 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 31 Μαΐου -1η Ιουνίου. Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας  σε ανάδρομη πορεία σας επηρεάζει αρκετά και  έχει να κάνει με ματαιώσεις, αναβολές ή καθυστερήσεις σε πιθανά προγραμματισμένα ταξίδια, σε συμβόλαια, σε οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό καθώς και με την ανώτερη εκπαίδευση, ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας δίνει μία μεγαλύτερη κοινωνικότητα, ειδικά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουνίου.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το 1ο έως αρχές του 2ου δεκαήμερου έχετε εύνοια στα οικονομικά σας, αλλά μπορεί να υπάρξουν και έκτακτα έξοδα, επομένως θα ήταν καλό να υπάρξει η ανάλογη εγκράτεια. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις επάνω σε κοινά οικονομικά, ενώ είναι η κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσετε τα θέματα του συγκεκριμένου τομέα, ειδικά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.

Λέων

Εύνοια στις σχέσεις τους έχουν κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 2 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 4 Αυγούστου θα μπορούσαν να έχουν εντάσεις σε σχέσεις αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία σχετίζεται με ό,τι να κάνει με σχέσεις, γάμο, συνεργασίες αλλά και νομικά θέματα, και φέρνει παρανοήσεις και επανεξέταση σε αυτούς τους τομείς, ειδικά στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

Παρθένος

Πρόκειται για περίοδο που ασχολείστε με την εργασία και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας με θετικά αποτελέσματα.  Επιπλέον με τον ανάδρομο Ερμή είναι η κατάλληλη περίοδος να κλείσετε εκκρεμότητες επάνω σε αυτά τα θέματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Σεπτέμβριου σε θέματα σχέσεων, καθώς φαίνεται ότι αυτή την περίοδο δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση.

Ζυγός

Η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ καλή για ερωτικά θέματα καθώς και για το ελεύθερο επάγγελμα ή το παιδί, παρόλο που ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία φέρνει παρεξηγήσεις επάνω σε αυτά τα θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και μία επιστροφή ανθρώπου από το παρελθόν. Ιδιαίτερα ευνοημένοι στους στόχους σας, ερωτικά αλλά και σε ελεύθερο επάγγελμα είναι οι γεννημένοι 3-4 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αναλαμβάνουν περισσότερες ευθύνες αυτή την περίοδο και να φέρονται με περισσότερη εγκράτεια. 

Σκορπιός

Η αρχή της εβδομάδας φέρνει εντάσεις, βιασύνη και πιθανούς διαπληκτισμούς , ειδικά στους γεννημένους 3-4 Νοεμβρίου επάνω σε οικογενειακά και  θέματα σχέσεων. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 30 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να έχουν οικογενειακές ρήξεις, αλλά και αντιθέσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρανοήσεις ή και αναβολές με άτομα της οικογένειας σας αλλά και σε ότι έχει να κάνει με ένα ακίνητο, ιδιαίτερα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

Τοξότης

Ευνοϊκή περίοδος για τους Τοξότες επάνω σε θέματα επικοινωνιών, μετακινήσεων ή επιμόρφωσης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 2-3 Δεκεμβρίου, παρόλο που ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έχει να κάνει με καθυστερήσεις, μετακινήσεις, αναβολές ή και παρανοήσεις επάνω στους συγκεκριμένους τομείς. Επιπλέον, προσοχή πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Δεκεμβρίου επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου.

Αιγόκερως

Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε επιπλέον σπατάλες, παρόλα που γενικά θα υπάρξουν και κέρδη στα οικονομικά αυτό το διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή απώλειες επάνω σε αυτόν τον τομέα και  είναι καλύτερα να είστε πιο προσεχτικοί με τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, ειδικά οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.  Ο Άρης  και ο Ουρανός από τον χώρο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικά ειδύλλια στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην εξωτερική σας εμφάνιση, ειδικά στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία έχει να κάνει με πιθανά λάθη σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, καθώς και με παρανοήσεις στο περιβάλλον σας, ειδικά στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Ιανουαρίου. Επιπλέον εντάσεις, ανατροπές, αλλαγές και μαχητικότητα επάνω σε οικογενειακά θέματα θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26 Ιανουαρίου αλλά και στις αρχές της εβδομάδας οι γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις ή και παρασκηνιακά θέματα, ενώ χρειάζεστε περισσότερο να είστε μόνοι σας αυτοί την περίοδο, ειδικά στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι γεννημένοι στις 10 Μαρτίου, καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποια σύγχυση στο περιβάλλον ή στις σχέσεις τους

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement