Δεκέμβριος 2020 σε γενικές γραμμές αστρολογικά!

Καλό μήνα!

Advertisement

Ας δούμε κάποια γενικά πράγματα για το Δεκέμβριο του 2020 αστρολογικά. 

Φυσικά, θα επανέλθω με περαιτέρω πληροφορίες, καθώς υπάρχουν ακόμα ζητήματα στα οποία μπορούμε να αναφερθούμε! 

Advertisement

Ο τελευταίος μήνας του 2020 θα δώσει την ευκαιρία στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα να νιώσουν πιο άνετα σε διάφορες κινήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές ή με το εμπόριο έως τις 20/12. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα εν λόγω θέματα προωθούνται περισσότερο για τα ζώδια της γης και του νερού. Ηθική, συναισθηματική, αλλά και υλική ικανοποίηση είναι έννοιες που συμβαδίζουν με την εμπειρία των ζωδίων του νερού πρωτίστως και της γης δευτερευόντως κατά το α’ δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Από τις 16/12 έως το τέλος της χρονιάς η συναισθηματική ή γενικότερη πλήρωση είναι κάτι που προσφέρεται περισσότερο στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. 

Οικονομικά μπορούν να νιώσουν καλύτερα έως τις 15/12 οι Ζυγοί, ενώ μετά τις 15/12 έως και τις 31/12 οι Σκορπιοί (και αντίστοιχοι ωροσκόποι).Ο έρωτας είναι πιο έντονος για τους Καρκίνους και τον ωροσκόπο στον Καρκίνο έως και τις 15/12. Στη συνέχεια η έννοια του ερωτισμού αφορά περισσότερο τους Λέοντες και τον ωροσκόπο στο Λέοντα. 

Advertisement

Σχέσεις, συμφωνίες και συνεργασίες είναι έννοιες που υποστηρίζονται περισσότερο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς κατά το α’ δεκαπενθήμερο του μήνα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη λαμβάνουν οι Τοξότες και οι Δίδυμοι (και αντίστοιχοι ωροσκόποι). 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες δύνανται να κινηθούν με ορμή κατάκτησης κι αισιοδοξία επιτυγχάνοντας τους στόχους τους. Πιο ψύχραιμα και προσεκτικά ας κινηθούν σε κάθε περίπτωση οι παρορμητικοί, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι προσπαθώντας να αποφύγουν “λάθη” ή συγκρούσεις μέσα από την υπερένταση ή τη βιασύνη / νευρικότητα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement