Λίτσα Πατέρα: Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Σάββατο 23/7

Διαβάστε τις σύντομες αστρολογικές προβλέψεις – ζώδια για σήμερα Σάββατο 23/7 από την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ισχυροί φίλοι είναι δίπλα σας και σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους, σε ότι αφορά ιδέες, συμφωνίες, συμβόλαια, συζητήσεις.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια νέα μέρα. Θα έχετε ευκαιρίες να χτίσετε κάτι καινούριο στη θέση μιας κατάστασης που ανήκει πια στο παρελθόν.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μέρα κατά την οποία μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα, μια νέα αρχή σε πείσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε. Θέτετε υψηλούς στόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη Ερμή-Δία φροντίζει να βελτιώσει το κλίμα, και σας βοηθά είτε να επουλώσετε πληγές, είτε να πάτε παρακάτω σε κάτι καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Μετά από μια πολύπαθη πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων για πολλούς από σας, η μέρα χαρακτηρίζεται άκρως ικανοποιητική και σταθεροποιητική. Μιλήστε για όσα σκέφτεστε, επικοινωνήστε τα συναισθήματά και τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τηρουμένων των αναλογιών, μπορείτε να δείτε τα ερωτικά σας να έχουν μια πολύ ευχάριστη τροπή. Είστε επικοινωνιακοί, και μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας στην άλλη πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

Κινητοποιηθείτε, αδράξτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μπορείτε να προωθήσετε δημιουργικά σας σχέδια. Στόχοι και σχέδια που προετοιμάζετε έχουν πολλές δυνατότητες να ευδοκιμήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μέρα πρακτικής φύσεως οπότε ήρθε η ώρα να δράσετε. Επίσης, δείξτε έμπρακτα τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας άτομα, ακόμα και τα βαθύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να προωθήσετε παντός είδους σχέδια, με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα. Προσέξτε να μην παραμελήσετε τους φίλους που σας στηρίζουν, ειδικά αν σας χρειαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα καθημερινότητας δείχνουν να τρέχουν πολύ καλά για σας, δώστε όμως προσοχή στον οικογενειακό τομέα ή σε ότι αφορά ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες για σταθεροποίηση στα προσωπικά σας, θετικοί άνεμοι πνέουν σήμερα για σας. Αφήστε χώρο και στο άλλο σας μισό να εκφραστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα πρόσωπο της οικογένειά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η όψη Ερμή-Δία φέρνει υλοποιήσεις!

Πηγή: Λίτσα Πατέρα / Instagram

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement