Λίτσα Πατέρα: Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις –  ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, από την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η καλή όψη Ήλιου-Κρόνου υπόσχεται τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος κάτω από την ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου σίγουρα θα φέρει σταθεροποίηση, ή/και επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!.

ΖΥΓΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μεγεθύνει πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Έχετε όμως εύνοια σε οικονομικά και καριέρα (κοινωνική ζωή).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μέρα πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Τα ζητήματα καρδιάς όμως είναι στα συν, χάρη στην Αφροδίτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement