Λίτσα Πατέρα: Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις –  ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου, από την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

Τα ζώδια σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή -κυβερνήτης σας- στον Ζυγό τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας (μαζί με τον Ήλιο ήδη στο ζώδιό σας) δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος και του Ερμή στον Ζυγό (μέχρι 29/10) ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή, στον Ζυγό -φιλικό ζώδιο για σας- (μέχρι 29/10) ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο προωθεί σημαντικά θέματα. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement