Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 22 με 28 Φεβρουαρίου 2021

Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μαρία Κωνσταντίνου, όπου μας αναλύει τα ζώδια της εβδομάδας 22 με 28 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Πιο ευνοϊκή η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, έρχεται να κλείσει τον μήνα με μία νότα αισιοδοξίας. Ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία αποκαθιστώντας την επικοινωνία, τις παρανοήσεις και την ταλαιπωρία. Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου αναμένονται επιτυχημένες προσπάθειες ύστερα από σκληρό κόπο. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη περνάει στον δοτικό και ρομαντικό χώρο των Ιχθύων όπου μπορεί να βγάλει τις καλύτερες ποιότητες της. Επιπλέον στις 25 έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, το οποίο φέρνει ευκαιρίες για ξαφνική βελτίωση των εκάστοτε καταστάσεων, καθώς και ανάπτυξης. Τέλος το Σάββατο στις 27 έχουμε την πανσέληνο στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, η οποία θα μπορούσε να φέρει ξαφνικά θετικά γεγονότα και γενικότερα καλές ειδήσεις. Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Εβδομάδα η οποία μπορεί να δώσει θετικές εξελίξεις σε κάποιους στόχους σας, ιδιαίτερα στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 4 με 6 Απριλίου επάνω στους στόχους, στις φιλίες αλλά και γενικότερα μέσα από συλλογικούς χώρους. Προσοχή για ξαφνικά έξοδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος έχει να κάνει με την υγεία, την καθημερινότητα και την εργασία σας και έχει να δώσει κάποιες θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, ειδικά στους γεννημένους κοντά στις 14 Απριλίου.

Ταύρος

Advertisement

Οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Απριλίου συνεχίζουν να πιέζονται στα επαγγελματικά τους, αν και προς τις 25 φαίνεται να παρουσιάζονται κάποιες λύσεις. Περισσότερες ευκαιρίες έχουν στην σταδιοδρομία τους οι γεννημένοι γύρω στις  5-7 Μαΐου.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο των Ιχθύων σας κάνει πιο κοινωνικούς ειδικά το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπουν κάποιους κόπους τους να φέρνουν αποτέλεσμα. Η πανσέληνος έχει να κάνει με τα ερωτικά, το ελεύθερο επάγγελμα ή το παιδί και φέρνει ευκαιρίες, ειδικά στους γεννημένους γύρω στις 29 Απριλίου.

Δίδυμοι

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Περισσότερο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 6-7 Ιουνίου γενικότερα ως προς την ανάπτυξη τους, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 29-30 Μαΐου φαίνεται να έχουν να διεκπεραιώσουν και κάποιες υποχρεώσεις. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουνίου. Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης στον  χώρο των Ιχθύων σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί στην επικοινωνία και δίνει λύσεις τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Η πανσέληνος έχει να κάνει με οικογενειακά ή θέματα ακινήτου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 30 Μαΐου.

Καρκίνος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον χώρο των Ιχθύων σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα αυτοανάπτυξης, το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με το εξωτερικό. Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών σας ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται να βρίσκουν κάποιες λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Οι γεννημένοι γύρω στις 17-19 Ιουλίου έχετε κάποιες λύσεις στο κομμάτι των σχέσεων ύστερα από επίμονη προσπάθεια. Η πανσέληνος αφορά στις μετακινήσεις, τα αδέρφια, την επικοινωνία, τους γείτονες και φέρνει θετικές εξελίξεις, ιδιαίτερα στους γεννημένους 16-17 Ιουλίου.

Λέων

Οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Ιουλίου συνεχίζουν να πιέζονται στις σχέσεις και στις συνεργασίες καθώς και στα επαγγελματικά τους, ενώ περισσότερες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 7-8 Αυγούστου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο των Ιχθύων ευνοεί τα οικονομικά σας, ειδικά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος έχει να κάνει περισσότερο με τα οικονομικά και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου.

Παρθένος

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ενώ πολλές φορές η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας πιέζουν αρκετά, παρόλα αυτά φαίνεται να υπάρχουν λύσεις εδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου. Η πανσέληνος έχει να κάνει με θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και με νέα ξεκινήματα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης στον χώρο των Ιχθύων σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι 8-9 Οκτωβρίου επάνω σε θέματα ερωτικά, δημιουργίας, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού. Προσοχή για ξαφνικά έξοδα ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος έχει να κάνει με το κλείσιμο κάποιων κύκλων καθώς και με προπαρασκευαστικό στάδιο και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 18 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Οκτωβρίου συνεχίζουν να πιέζονται στα οικογενειακά τους αν και προς τις 25 φαίνεται να παρουσιάζονται κάποιες λύσεις. Περισσότερες ευκαιρίες σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις  7-8 Νοεμβρίου.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο των Ιχθύων σας κάνει πιο ερωτικούς, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπουν κάποιους κόπους τους να φέρνουν αποτέλεσμα, περισσότερο σε εργασιακά θέματα. Η πανσέληνος είναι θετική ως προς τους στόχους σας και τις φιλίες, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στην 1η Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο σε οικογενειακά θέματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. ‘Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης παρουσιάζονται στους γεννημένους γύρω στις 7-8 Δεκεμβρίου. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου. Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί στην επικοινωνία και δίνει λύσεις τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Η πανσέληνος έχει να κάνει με επαγγελματικά και θέματα σταδιοδρομίας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον χώρο των Ιχθύων σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση των οικονομικών σας ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται να βρίσκουν κάποιες λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Ιανουαρίου έχετε κάποιες λύσεις στο κομμάτι των σχέσεων ύστερα από επίμονη προσπάθεια. Η πανσέληνος αφορά στην ανώτερη μόρφωση, σε ταξίδια, σε συγγενείς, στο διαδίκτυο και φέρνει θετικές εξελίξεις ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 15 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Ιανουαρίου συνεχίζουν να πιέζονται στο περιβάλλον τους καθώς και στα οικογενειακά τους, ενώ περισσότερες ευκαιρίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 4-5 Φεβρουαρίου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο των Ιχθύων ευνοεί τα οικονομικά σας, ειδικά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος έχει να κάνει περισσότερο με τα οικονομικά και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου.

Ιχθύες

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο σε νέα ξεκινήματα, ανανέωση και προσωπικούς σας στόχους, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ενώ πολλές φορές οι στόχοι σας πιέζουν αρκετά, παρόλα αυτά φαίνεται να υπάρχουν λύσεις ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Προσοχή στην κρίση τους πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 11 Μαρτίου. Η πανσέληνος έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement