Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιο σας για τον μήνα Ιούνιο 2022

Ζώδια σήμερα! Πως θα είναι ο Ιούνιος για εσάς; Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για το ζώδιο σας από την αστρολόγο Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Μήνας σαφώς πιο ήρεμος από τον Μάιο, όπου είχαν πραγματοποιηθεί οι εκλείψεις. Ο μήνας ξεκινά στις 3 του μηνός με τον Ερμή να περνά σε ορθόδρομη πορεία, αποκαθιστώντας θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, τα οποία μας είχαν ταλαιπωρήσει τον προηγούμενο μήνα.

Στις 4 του μηνός ο Κρόνος περνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δίνοντας μας χρόνο προκειμένου να προετοιμάσουμε καλύτερα ότι έχει να κάνει με δομή, τάξη και σύστημα, ώστε να το επαναξιολογήσει από τον Οκτώβριο με την ορθόδρομη πάλι πορεία του.

Advertisement

Στις 10 του μηνός ο Ερμής σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας βάθος στη σκέψη μας και βοηθώντας να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας.

Στις 11 Ιουνίου έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει ξαφνικούς και κεραυνοβόλους έρωτες.

Advertisement

Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνάει και πάλι στον χώρο των Διδύμων, από τον οποίο θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις μας, αφού βρίσκεται στη θέση του.

Στις 14 του μηνός, στις 14.53 ώρα Ελλάδας, έχουμε την πανσέληνο Ιουνίου η οποία πραγματοποιείται στην 23η μοίρα του Τοξότη, με συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αρνητική όψη και του Κρόνου σε θετική. Θέματα εξωτερικού, τουρισμού, ανώτερης εκπαίδευσης, νομικών υποθέσεων, θρησκείας είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια, στα οποία δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξαπατήσεις, απογοητεύσεις ή και γενικότερα μία συγκεχυμένη κατάσταση, όμως στο τέλος έχουμε καλές πιθανότητες να επικρατήσει η κοινή λογική.

Στις 18 του μηνός η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσκολίες στην ερωτική μας καθώς και στα οικονομικά μας, ενώ μία μέρα μετά εξομαλύνεται η συγκεκριμένη ενέργεια, αφού κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο ρομαντισμό στις ερωτικές υποθέσεις.

Στις 20 Ιουνίου ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, όψη η οποία ευνοεί τις επιχειρηματικές συμφωνίες και θα μπορούσε να δώσει δημόσια αναγνώριση.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον πιο συναισθηματικό χώρο του Καρκίνου, ενώ στις 23 του μηνός έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους, έναν χώρο που την κάνει περισσότερο εγκεφαλική και επικοινωνιακή, αλλά και άστατη.

Στις 27 Ιουνίου έχουμε το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, όψη η οποία βοηθά στην επίλυση των δυσκολιών.

Στις 28 του μηνός ο Ποσειδώνας περνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, γεγονός το οποίο συμβάλλει να αντικρίσουμε την πραγματικότητα με πιο ορθολογιστικό τρόπο. Την ίδια ημέρα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, καθώς και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, όψεις οι οποίες βοηθούν σε επιτυχημένες δραστηριότητες, ενώ δίνουν ευκαιρίες στα αισθηματικά, εφόσον προσέξουμε να μην είμαστε υπεραισιόδοξοι.

Τέλος στις 29 Ιουνίου στις 5.53 π.μ. ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η νέα σελήνη του Ιουνίου στην 7η μοίρα του Καρκίνου, με συμμετοχή του Δία. Πρόκειται για μια αισιόδοξη νέα σελήνη η οποία μας κάνει πιο συναισθηματικούς και στρέφει την προσοχή μας σε θέματα οικογενειακά ή σπιτιού, παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ

Μήνας στον οποίο είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κινητικοί, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας ευνοεί θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων ή μετακινήσεων.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σας, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς.

Ο Άρης στο ζώδιο σας για όλη τη διάρκεια του μήνα σας δίνει το δυναμισμό που χρειάζεται και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα σπουδών, εξωτερικού, νομικών υποθέσεων και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 15 Δεκεμβρίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Μαρτίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις υπεραισιόδοξες αποφάσεις.

Μεγαλύτερη εύνοια στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24-28 Μαρτίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 14-15 Απριλίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους ή και γενικότερα στην πορεία ζωής τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ενώ από τις 21 του μηνός γινόσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και κινητικοί. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας ευνοεί θέματα οικονομικών.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί την προσωπική σας ανανέωση καθώς και τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σας.

Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα δημιουργεί κάποια ανησυχία στον ψυχισμό σας. Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων και χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα από τους γεννημένους γύρω στις 28 Απριλίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με θέματα επικοινωνιών ή μετακινήσεων, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 27 Απριλίου, ενώ προσοχή στις υπερβολές χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 13 Μαΐου. Μεγαλύτερη πίεση στα επαγγελματικά τους δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Μαΐου. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 7-8 Μαΐου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18-19 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήνας στον οποίο είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας ευνοεί προσωπικά σας θέματα.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί τον ψυχισμό σας, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί την προσωπική σας ανανέωση καθώς και τις σχέσεις σας.

Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας δίνει το δυναμισμό που χρειάζεται προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 14 Ιουνίου οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην κρίση τους επάνω σε αυτούς τους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 24-29 Μαΐου. Τέλος οι γεννημένοι μεταξύ 15-16 Ιουνίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους, παρόλο που την ίδια στιγμή θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να μείνετε πίσω από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ από τις 21 του μηνός αναλαμβάνετε δράση. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας βοηθά να προετοιμάσετε καλύτερα τα σχέδια σας.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας κάνει πιο κοινωνικούς, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί ιδιαίτερα τον ψυχισμό σας. Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο μαχητικούς σε επαγγελματικά θέματα.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός στο ζώδιο σας έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και επηρεάζει θετικά περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Ιουνίου, οι οποίοι, όμως θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις υπεραισιόδοξες αποφάσεις.

Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα επαγγελματικών έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 25-29 Ιουνίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 8-9 Ιουλίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τους στόχους και τις φιλίες σας, ενώ από τις 21 του μηνός επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός ευνοεί τους στόχους σας, ενώ σας κάνει πιο κοινωνικούς.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί την εικόνα σας προς τα έξω καθώς και τις συνθήκες στα επαγγελματικά σας, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους σας κάνει πιο κοινωνικούς. Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο κινητικούς.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 16 Αυγούστου, ενώ χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα από τους γεννημένους γύρω στις 31 Ιουλίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με θέματα παρασκηνίου, ενώ προσοχή στις υπερβολές χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 15 Αυγούστου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26-30 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Αυγούστου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 8-9 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 21 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο στους στόχους και στις φιλίες σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός αποκαθιστά την επικοινωνία σε επαγγελματικά θέματα.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας κάνει πιο εξωστρεφείς, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί την εικόνα σας προς τα έξω, καθώς και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας δημιουργεί αρκετά έξοδα.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην κρίση τους επάνω σε αυτούς τους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 30 Αυγούστου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26-30 Αυγούστου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 8-9 Σεπτεμβρίου.

Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Μήνας στον οποίο είστε ιδιαίτερα κινητικοί, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός ευνοεί θέματα νομικών υποθέσεων, σπουδών ή μετακινήσεων.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί τα κοινά οικονομικά σας, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς.

Ο Άρης από τον Κριό σας κάνει να επικεντρώνεστε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων και μετακινήσεων και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 16 Οκτωβρίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις υπεραισιόδοξες αποφάσεις. Μεγαλύτερη εύνοια στις σχέσεις τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 27-30 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 18-19 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά σας, ενώ από τις 21 του μηνός γινόσαστε περισσότερο εξωστρεφείς. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας ευνοεί θέματα κοινών οικονομικών.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί τα κοινά οικονομικά σας.

Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα οικονομικών, και χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα από τους γεννημένους γύρω στις 31 Οκτωβρίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, σπουδών ή νομικών υποθέσεων ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 31 Οκτωβρίου, ενώ προσοχή στις υπερβολές χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 15 Νοεμβρίου.

Μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Νοεμβρίου. Επιπλέον αλλαγές στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 9-10 Νοεμβρίου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί την καθημερινότητα και την εργασία σας, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα στο ζώδιο σας έχει να κάνει με προσωπικά σας θέματα καθώς και σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 15 Δεκεμβρίου οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην κρίση τους επάνω σε αυτούς τους τομείς.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 26-29 Νοεμβρίου. Τέλος οι γεννημένοι μεταξύ 16-17 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους, παρόλο που την ίδια στιγμή θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ από τις 21 του μηνός επικεντρώνεστε σε σχέσεις και συνεργασίες. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός σας βοηθά να διευθετήσετε αποτελεσματικά υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σας.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας κάνει πιο ερωτικούς, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί τις συνθήκες στην εργασία σας.

Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει να δραστηριοποιείστε επάνω σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, δημιουργεί όμως και τις ανάλογες εντάσεις.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με θέματα παρασκηνίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει θετικά περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Δεκεμβρίου, οι οποίοι, όμως θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις υπεραισιόδοξες αποφάσεις. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 25-29 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 6-7 Ιανουαρίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ από τις 21 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα εργασίας ή υγείας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός ευνοεί τα ερωτικά σας, ενώ ομαλοποιεί την επικοινωνία για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ευνοεί θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους σας κάνει πιο ερωτικούς.

Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πιο κινητικούς, αλλά και αιχμηρούς στο λόγο σας. Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα από τους γεννημένους γύρω στις 28 Ιανουαρίου.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ προσοχή στις υπερβολές χρειάζεται από τους γεννημένους γύρω στις 11 Φεβρουαρίου.

Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-27 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Φεβρουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 5-6 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 21 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος.

Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 του μηνός αποκαθιστά την επικοινωνία σε οικογενειακά θέματα.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, ενώ το πέρασμα της στις 23 στους Διδύμους ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς και την ανανέωση του σπιτιού σας. Ο Άρης από τον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα σας δημιουργεί αρκετά έξοδα.

Η πανσέληνος στις 14 του μήνα έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 13 Μαρτίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στην κρίση τους επάνω σε αυτόν τον τομέα.

Η νέα σελήνη στις 29 του μηνός έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 26 Φεβρουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στα οικονομικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-26 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6-7 Μαρτίου.

Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 18 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement