Ζώδια: Τι λέει το ζώδιο μας για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου από την Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Επιτυχημένες δραστηριότητες, έρωτα, πάθη, αλλά και κάποια σύγχυση θα μπορούσε να φέρει η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Ερμής μπαίνει στον κυριαρχικό και οργανωτικό χώρο του Λέοντα, έναν χώρο ο οποίος είναι κάπως απόλυτος για έναν αντικειμενικό και ορθολογικό πλανήτη όπως ο Ερμής. Την ίδια ημέρα ο Δίας αφήνει τον χώρο των Ιχθύων και επανέρχεται στο συλλογικό και ιδεαλιστικό περιβάλλον του Υδροχόου.

Advertisement

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου ο Άρης κάνει μια αντίθεση με τον Δία, δημιουργώντας επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς και χαρούμενα γεγονότα. Την ίδια ημέρα, ο Άρης περνάει στον εργατικό και παραγωγικό χώρο της Παρθένου.

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Πλούτωνα δημιουργώντας πάθη, ένταση στην ερωτική ζωή, αλλά και πιθανές οικονομικές απώλειες. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μπορούσε να φέρει εξαπατήσεις, χαώδεις καταστάσεις, αλλά και απογοητεύσεις.

Advertisement

Τo Σάββατο 31 Ιουλίου έχουμε τον Ερμή σε ενάμισι τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει συγχύσεις και αυταπάτες.

Την Κυριακή 1η Αυγούστου ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει τσακωμούς, χωρισμούς και γενικότερα δυσκολίες. Τέλος την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή, όψη η οποία μαζί με τον συνδυασμό του Κρόνου, επιτείνει την διασπαστική τάση της συγκεκριμένης ημέρας.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί στις φιλίες και τους στόχους σας και φέρνει επιτυχημένες δραστηριότητες ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 19 Απριλίου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας. Εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Απριλίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30 με 31 Μαρτίου βάζουν θέματα στόχων, ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος σε μια πιο σταθερή βάση.

Ταύρος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 20 Μαΐου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Προσοχή σε παρανοήσεις επάνω σε οικογενειακά θέματα, ακινήτου ή γενικότερα σε στόχους και φιλίες σας, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Απριλίου. Επιπλέον δυσκολίες και γενικότερα διασπαστικές τάσεις στην οικογένεια  ή στα επαγγελματικά τους ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29-30 Απριλίου. Αλλαγές είτε στο περιβάλλον τους, είτε σε σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 4-5 Μαΐου. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 15-16 Μαΐου μεταμορφώνουν τη ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Δίδυμοι

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με επικοινωνίες και μετακινήσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί θέματα εξωτερικού, ταξιδιών, συμβολαίων, νομικών υποθέσεων ή και αυτοανάπτυξης, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 21 Ιουνίου. Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εντάσεις σε θέματα οικογενειακών  ή ακινήτου. Προσοχή σε παρανοήσεις επάνω σε επικοινωνίες στα επαγγελματικά τους, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουνίου. Τέλος όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 31 Μαΐου σταθεροποιείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας με θετικό για εσάς τρόπο.

Καρκίνος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα οικονομικών ή με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί τα κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις  ή και την ψυχολογία σας γενικότερα, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 22 Ιουλίου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα επικοινωνιών ή  μετακινήσεων. Τέλος εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Ιουλίου.

Λέων

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 22 Αυγούστου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει πιο σπάταλους, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια έκτακτα έξοδα. Προσοχή σε παρανοήσεις επάνω σε προσωπικά θέματα, καθώς και κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 30 Ιουλίου. Επιπλέον δυσκολίες και γενικότερα διασπαστικές τάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στην 1η-2 Αυγούστου. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 6-7 Αυγούστου.

Παρθένος

Εβδομάδα στην οποία προτιμάτε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα και να κινηθείτε παρασκηνιακά, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί θέματα υγείας, εργασίας ή μικρών κατοικιδίων, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης και η Αφροδίτη στην Παρθένο σας κάνει να ασχολείστε με νέα ξεκινήματα, ενώ ανανεώνει και την προσωπική σας εικόνα. Προσοχή σε παρανοήσεις και παρασκήνιο επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνετε την ζωή σας με θετικό για εσάς τρόπο.

Ζυγός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με τους στόχους σας ή τις φιλίες σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο σας ευνοεί σε θέματα ερωτικών, παιδιών ή ελεύθερου επαγγέλματος και φέρνει επιτυχημένες δραστηριότητες ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 23 Οκτωβρίου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να αποσυρθείτε πίσω από τα φώτα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε θέματα παρασκηνιακά. Εντάσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Οκτωβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 με 3 Οκτωβρίου βάζουν θέματα στόχων, ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος σε μια πιο σταθερή βάση.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα επαγγελματικών, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 22 Νοεμβρίου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους και τις φιλίες σας. Προσοχή σε παρανοήσεις επάνω σε επαγγελματικά θέματα, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου. Επιπλέον δυσκολίες και γενικότερα διασπαστικές τάσεις στην οικογένεια  ή στα επαγγελματικά τους ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 Νοεμβρίου. Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 6-7 Νοεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 17 Νοεμβρίου έχουν την ευκαιρία να  μεταμορφώσουν τη ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Τοξότης

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή ανάπτυξης γενικότερα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί θέματα επικοινωνιών, επιμόρφωσης και μετακινήσεων, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 21 Δεκεμβρίου. Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εντάσεις σε θέματα επαγγελματικών. Προσοχή σε παρανοήσεις επάνω σε θέματα οικογενειακών, συγγενών  ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Δεκεμβρίου. Τέλος όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 2 Δεκεμβρίου σταθεροποιείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας με θετικό για εσάς τρόπο.

Αιγόκερως

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις ή και την ψυχολογία σας γενικότερα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί θέματα οικονομικών ή ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 20 Ιανουαρίου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή ανάπτυξης γενικότερα. Ιδιαίτερα ερωτικοί είστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 5 Ιανουαρίου. Τέλος εντάσεις είτε στο περιβάλλον τους, είτε σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί τα προσωπικά σας, καθώς και τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα σε όσους έχουν γενέθλια γύρω στις 18 Φεβρουαρίου. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κοινών οικονομικών, επενδύσεων ή και την ψυχολογία σας γενικότερα. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και σε οικονομικά θέματα, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 27 Ιανουαρίου. Επιπλέον δυσκολίες και γενικότερα διασπαστικές τάσεις στο περιβάλλον τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29-30 Ιανουαρίου. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα υγείας, εργασίας ή μικρών κατοικιδίων, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο ευνοεί θέματα ψυχισμού, ενώ σας δίνει γενικότερη προστασία. Ο Άρης και η Αφροδίτη στην Παρθένο σας κάνει να ασχολείστε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσοχή σε παρανοήσεις επάνω σε θέματα εργασίας, υγείας καθώς και του περιβάλλοντος σας, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 16 Μαρτίου έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε την ζωή σας με θετικό για εσάς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement