Αποκλειστικό: Η Ελένη Προκοπίου επιστρέφει στο θέατρο 50 χρόνια μετά από την τελευταία της παράσταση

Η Ελένη Προκοπίου υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου. Ηθοποιός και χορεύτρια, άφησε εποχή ως η Ελληνίδα “Μπριζίτ Μπαρντό”. Θεατρικά αναμένεται να επιστρέψει μέσα στους επόμενους μήνες μετά από 50 χρόνια αποχής. Η εντυπωσιακή κυρία που λατρέψαμε μέσα από τη Μεγάλη οθόνη, εμφανίστηκε πρόσφατα μετά από ένα μεγάλο διάστημα σε βίντεο που έκανε στα social media η Φίνος Φιλμ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Advertisement

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών ανάρτησε το υλικό, στο οποίο Γιάννης Βογιατζής και Ελένη Προκοπίου συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια και εύχονται στο κοινό τα καλύτερα για το 2023. Στο βίντεο, εκτός από τη συνάντηση των δύο ηθοποιών, μπορεί κανείς να δει αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες, στις οποίες είχαν παίξει μαζί στο παρελθόν.

Η κυρία Προκοπίου θα επιστρέψει θεατρικά μετά από 50 χρόνια.

Advertisement

Η πολκυαναμενόμενη επιστροφή αναμένεται σε έργο μαζί με τον Γιώργο Παράσχο που θα κάνει και την σκηνοθεσία. Η τελευταία παράσταση που είδαμε την Ελένη Προκοπίου ήταν Το Κοροϊδάκι Της Πριγκηπέσσας του 1972 που αρχικά ήταν παράσταση και μετά μεταφέρθηκε και στο σινεμα. Το έργο με το οποίο θα επιστρέψει σύντομα η Ελένη Προκοπίου είναι το Madame Flo.

“Όταν είπα τέλος ήταν και το τέλος” είχε τονίσει η Ελένη Προκοπίου που αποσύρθηκε από την κεντρική καλλιτεχνική σκηνή πριν από 50 χρόνια. “Ήμουν μαθήτρια της Λουκίας Σακελλαρίου – Κωτσοπούλου (Λυρική Σκηνή), η οποία έφτιαξε δική της σχολή στο Ωδείο Αθηνών, και ξεκίνησα δίπλα της να χορεύω σε ηλικία έξι ετών. Και θα παραδεχτώ ότι είχα ταλέντο. Περιττό να σου πω ότι όταν πήγα στη Λυρική Σχολή να δώσω εξετάσεις κριτής ήταν η Τατιάνα Βαρούτη, η οποία με απέρριψε. Πίστευε ότι δεν είχα ταλέντο.”

Advertisement

Εν αναμονή…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement