Η Κατερίνα Γερονικολού μας μιλάει για μόδα!

Η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τη σχέση της με τη μόδα και μας εκμυστηρεύεται τις στυλιστικές της αδυναμίες!

Advertisement

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Συνδυάζει τη γλυκύτητα ενός κοριτσιού και τη γοητεία μιας όμορφης δυναμικής γυναίκας. Έχει αδυναμία στις θηλυκές γραμμές και συνδυάζει κομψότητα και απλότητα συγκεντρώνοντας τα βλέμματα. Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για μόδα και στυλ!

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Advertisement

Λατρεύω τη μόδα αλλά η σχέση μου μαζί της δεν είναι όσο στενή θα ήθελα! Για να ασχολείσαι πραγματικά, χρειάζεται χρόνο, μελέτη ή τη βοήθεια από κάποιον ειδικό. Μου αρέσει να εμπνέομαι από στυλίστες και ενδυματολόγους που συνεργάζομαι στο θέατρο, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια ντύνομαι σχεδόν αποκλειστικά με ρούχα toi&moi fashion, ένα brand πολύ κοντά μου στυλιστικά, ούτως η άλλως. Το σημαντικό σε ένα outfit, είναι να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό και πιο θελκτική απ’ ότι πριν το φορέσεις!

Που δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα σου, στην άνεση ή στο στυλ;

Advertisement

Το στυλ δεν πρέπει να είναι εις βάρος της άνεσης, παπούτσι που δεν μπορείς να το περπατήσεις, δε θα βρεις στην ντουλάπα μου. Οτιδήποτε βάζουμε πάνω μας, πρέπει να μας ομορφαίνει, όχι να μας βασανίζει, ακόμα και τα ψηλοτάκουνα. Ας πούμε, έχω ψηλά παπούτσια πολύ άνετα!

Έχεις αδυναμία σε κάποιο ρούχο – αξεσουάρ, ποιο είναι το αγαπημένο σου ρούχο;

Μου αρέσουν, τα μεσάτα φορέματα, τα χουχουλιάρικα πουλόβερ, οι over the knee μπότες και τα λευκά πουκάμισα.

Τι χρειάζεται να κάνει μια γυναίκα, για να είναι πάντα κομψή κατά τη γνώμη σου;

Να κρατάει ωραία τσάντα, όχι απαραίτητα ακριβή, να φοράει πάντα άρωμα και να έχει πάνω της ένα κόσμημα, δώρο, από αγαπημένο της πρόσωπο σαν φυλαχτό!

 Ξεχωρίζεις κάποια γυναίκα για το στυλ της;

Δεν μου αρέσουν τόσο τα fashion icons του σήμερα. Οι γυναίκες που θαυμάζω είναι πιο απλές στυλιστικά, η Μάριον  Κοτιγιάρ, η Τζένιφερ  Άνιστον και από την προηγούμενη γενιά μου αρέσει πολύ η Μισέλ Φάιφερ.

Υπάρχει κάποιος σχεδιαστής, Έλληνας ή ξένος  που θαυμάζεις και θα ήθελες να φορέσεις ρούχο του σε δημόσια εμφάνιση;

Οι Έλληνες σχεδιαστές έχουν αληθινά, μοναδικά ταλέντα και αντιπροσωπεύουν διαφορετικές τάσεις, για όλα τα γούστα. Δε θα ήθελα με τόσο καλούς εγχώριους σχεδιαστές να απευθυνθώ σε κάποιον ξένο.

Φωτογραφία: Βασίλης Καγκελάρης

*Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το instagram της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement