Knitwear: Τα πλεκτά ρούχα που μας ζεσταίνουν!

Τα πλεκτά ρούχα μας ζεσταίνουν, μας αγκαλιάζουν και μας ξυπνούν τρυφερές μνήμες, είναι απαλά και πρακτικά για τις χειμωνιάτικες μέρες!

Advertisement

Τα πουλόβερ τα αγαπάμε, όχι μόνο γιατί μας ζεσταίνουν, αλλά γιατί μας ξυπνούν τρυφερές μνήμες. Οι απαλές τους υφές μας αγκαλιάζουν και μας δημιουργούν όμορφα  συναισθήματα μέσα στην καθημερινότητα μας.

Φέτος τα πλεκτά ρούχα, λόγω των νέων συνθηκών ζωής, έχουν την τιμητική τους. Είναι πρώτα στις προτιμήσεις, προσφέρουν  άνεση και ζεστασιά, είτε εργαζόμαστε από το σπίτι, είτε στο γραφείο.

Advertisement

Μέχρι πρότινος θα λέγαμε ότι τα φορούσαμε για πιο casual περιστάσεις, φέτος όμως οι σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει το πλεκτό σαν υλικό, προτείνοντας μας νέες εκδοχές για όλη τη μέρα. Έχουμε bodysuit, σορτς και εσώρουχα, σετ top με cropped cardigan, μπλούζες με βολάν και επιρροές από τα ‘80s, long και oversized cardigans. Τα πλεκτά είναι τάση και πιο ευφάνταστα από ποτέ!

Εκτός από τα έτοιμα πλεκτά που βρίσκουμε στην αγορά, μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το handmade knitwear,  για όσους εκτιμούν την αξία ενός χειροποίητου κομματιού, ρούχα που  προορίζονται για τις χειμερινές εξορμήσεις αλλά και για την πόλη.

Advertisement

Επίσης, αν έχουμε διάθεση να πειραματιστούμε, μπορούμε  να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο αυτής της ιδιόρρυθμης περιόδου και να δοκιμάσουμε τις ικανότητες μας, δημιουργώντας τα δικά μας πλεκτά ρούχα!

Photos: @letanne.paris @constantinasyrouknitwear @calliope.barci @bymalenebirger @tailormadeknitwear @cashmereinlove @louloustudio_paris @yoox

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement