Σεξουαλική Υγεία Ζευγαριού: Η Τεχνολογία Βοηθός στο Ερωτικό Παιχνίδι!

Η Τεχνολογία σήμερα έχει γίνει ο βοηθός στην σεξουαλική ζωή – ερωτικό παιχνίδι ενός ζευγαριού.

Advertisement

Το πέρασμα του χρόνου φέρνει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες αντιμέτωπους με καταστάσεις που επηρεάζουν τη σεξουαλική τους ζωή, όπως πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, ατροφία και χαλάρωση κόλπου, ήπια ακράτεια ούρων, διαταραχές στύσης και εκσπερμάτισης, διαταραχές επιθυμίας.

Μέχρι πρόσφατα οι θεραπείες στα προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλική υγεία του ζευγαριού ήταν αποκλειστικά είτε φαρμακευτικές είτε χειρουργικές. Πλέον ο σύγχρονος γυναικολόγος και ανδρολόγος έχουν στη φαρέτρα τους επαναστατικές θεραπείες τεχνολογίας αιχμής που δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο ζευγάρι. Το laser ανάπλασης κόλπου και τα κρουστικά κύματα πέους.

Advertisement

Το laser ανάπλασης κόλπου είναι μια ειδική τεχνολογία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον γυναικείο κόλπο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ενυδάτωση της περιοχής, την επαναφορά της ελαστικότητας, τη σύσφιξη των τοιχωμάτων και νέο υγιή ιστό στα τοιχώματα με φυσικό τρόπο χωρίς τη χρήση φαρμάκων από το στόμα ή ενδοκολπικών αλοιφών!

Η τεχνική της ανάπλασης αλλά και της σύσφιξης του χαλαρού γυναικείου κόλπου γίνεται χωρίς την χρήση αναισθησίας στις περισσότερες των περιπτώσεων, ή σε κάποιες, με την χρήση τοπικού αναισθητικού σπρέι εντός του κόλπου, αναίμακτα και χωρίς αποχή από τις δραστηριότητες και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η θεραπεία γίνεται σε περιβάλλον ιατρείου εξοπλισμένου με το ειδικό laser, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και τα ευεργετικά αποτελέσματα, με βάση τις μελέτες, διαρκούν για πάνω από 12 μήνες.

Advertisement

Στον άνδρα η πιο συχνή σε συχνότητα σεξουαλική δυσλειτουργία είναι η διαταραχή στύσης και πλέον η επανοδός του στο ερωτικό παιχνίδι έρχεται … κατά ώσεις! Η σύγχρονη ανδρολογία προσφέρει τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας με τη μέθοδο της εφαρμογής στο πέος χαμηλής έντασης κρουστικών κυμάτων.

Η συγκεκριμένη ιατροτεχνολογία έχει ως αποτέλεσμα την αγγειογένεση και την αύξηση της αιματικής ροής στο πέος, γεγονός που επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα στη στύση. Η θεραπεία περιλαμβάνει συνεδρίες σε περιβάλλον ιατρείου εξοπλισμένου με τον ειδικό μηχανισμό παραγωγής κρουστικών κυμάτων και πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Ο άνδρας έρχεται σε προκαθορισμένες συνεδρίες μικρής διάρκειας, πραγματοποιούνται χωρίς τη χρήση αναισθητικού και δεν απαιτείται να διακόψει φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει για άλλες παθήσεις, όπως αντιπηκτικά. Ανεπιθύμητες παρενέργειες δεν αναφέρονται στη διεθνή βιβλιογραφία και τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η σεξουαλική υγεία και ζωή ενός ζευγαριού δεν έχει ημερομηνία λήξεως και σίγουρα δεν πρέπει να περιορίζεται και να “εγκλωβίζεται” από προβλήματα που πλέον αντιμετωπίζονται από την ιατρική κοινότητα με καινοτομία, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα !

Woman Clinic Καλογήρου
Δρ. Καλογήρου Ιωάννης
Χειρουργός Γυναικολόγος | Μαιευτήρας

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement