Τι είναι το Ρέικι και πως μπορεί να μας θεραπεύσει!

Το ρέικι είναι ένα πανάρχαιο θεραπευτικό σύστημα. Είναι ο ορισμός της ζωτικής ενέργειας που δρα και λειτουργεί στο Σύμπαν και σε όλα τα πλάσματα.

Advertisement

Η μέθοδος αυτή είναι η καθαρή μετάδοση της ενέργειας στον δέκτη από τον θεραπευτή με το άγγιγμα των χεριών.

Η θεραπεία ρέικι επιφέρει στον άνθρωπο ολική ισορροπία και αρμονία, καθώς επιδρά σε σωματικό, νοητικό, ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Advertisement

Αποδεσμεύει την μπλοκαρισμένη (αρνητική) ενέργεια, προσφέρει ολική χαλάρωση και καθαρίζει το σώμα από τοξίνες. Έτσι συμβάλλει στην βαθιά γαλήνη και ηρεμία που χρειάζεται ο άνθρωπος προκειμένου να φέρει στη ζωή του μεγαλύτερη συνειδητότητα και επίγνωση, στοιχεία που τον οδηγούν στη σωματική, νοητική, ψυχική και πνευματική υγεία και ευεξία.

Στην αναζήτησή μου και σε μελέτες που έχω κάνει τα τελευταία 25 χρόνια, κατέληξα ότι ο συνδυασμός της ενεργειακής θεραπείας μαζί με κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους αποφέρει καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτού του είδους ο συνδυασμός θεραπείας εφαρμόζονταν στα αρχαία χρόνια από Έλληνες γιατρούς-θεραπευτές, που άφησαν σημαντικά ιστορικά στοιχεία και γνώσεις, όσο για τις ενεργειακές θεραπείες τους, τόσο και για την κρυσταλλική δομή και θεραπευτικές ιδιότητες των ημιπολύτιμων λίθων(βλέπε Ορφικά). Πλέον θεωρώ ότι είναι η πιο δυνατή θεραπεία που υπάρχει και εφαρμόζω. Κάθε θεραπεία έχει διάρκεια περίπου μία ώρα.

Advertisement

Usui Reiki Master: Απόστολος Πανουργιάς

Facebook: Ενεργειακή Θεραπεία-Energy Ηealing II

Instagram: apostolos_reiki_healer

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement