«Άγριες Μέλισσες» – Αργύρης Πανταζάρας: «Τον απεχθάνομαι τον Τάκη, αλήθεια σου λέω!»

Φέτος στις «Άγριες Μέλισσες» έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στο καστ του σήριαλ έναν νέο αγαπημένο ηθοποιό, τον Αργύρη Πανταζάρα.

Advertisement

Ο ρόλος του στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 βγάζει σε όλους μεγάλη αντιπάθεια. Και όχι μόνο στους τηλεθεατές αλλά και στον ίδιο!

Αυτό εξομολογήθηκε χθες το βράδυ που ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» του ΑΝΤ1.

Advertisement

Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εξομολογήθηκε πώς νιώθει ο ίδιος για «Τάκη Δοξαρά».

«Είναι πολύ δύσκολος ρόλος, για μένα. Αυτό το “ορφανός”, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέληση του, αυτός ο άνθρωπος έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έπεσε στο Διαφάνι όπου δεν είναι και κανένας καλός! Είναι μία μίξη, μία μάχη. Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ, με την έννοια ότι είναι εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Σταματάει το θέατρο κι όλα όσα κρύβονται στα σπίτια μέσα».

Advertisement

Και ο Αργύρης Πανταζάρας συνέχισε την ανάλυση του «Τάκη Δοξαρά» λέγοντας:

«Έψαξα τον ρόλο στις ταινίες κι έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση σε ρόλους σαν του Τάκη. Δεν είναι κουτσαβάκι. Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, πονάει, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα και ζητάει συγνώμη, ελπίζει».

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά:

«Τον απεχθάνομαι τον Τάκη, αλήθεια σου λέω! Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω που πραγματικά δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement