Αργύρης Πανταζάρας: Οι ερωτικές σκηνές που τον κάνουν να γελά, κι η γυναίκα που δεν έχει θέση στη ζωή του

Μπορεί στους ρόλους που αναλαμβάνει να είναι βαρύς, σοβαρός, μελαγχολικός στην πραγματικότητα όμως ο Αργύρης Πανταζάρας έχει απίστευτο χιούμορ. Και το διαπιστώσαμε για μία ακόμη φορά σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Όταν η Ναταλία Γερμανού του έθεσε το θέμα ότι όταν του προβάλουν ερωτικές σκηνές από σήριαλ, σε εκπομπές που τον καλούν, ο Αργύρης απάντησε γελώντας: «Παίρνω πολύ σοβαρά τους ρόλους μου αλλά όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές μου, έχει να κάνει με την τσαχπινιά, το κόλπο. Θυμάσαι κάποιες στιγμές πώς τις αντιμετώπισες».

Advertisement

Αναφέρθηκε ακόμη στην θεατρική παράσταση This is not Romeo & Juliet που πρωταγωνιστεί και μεταδόθηκε φέτος λόγω καραντίνας διαδικτυακά: «Παίζουμε χωρίς κοινό στο live streaming είναι περίεργο αλλά ωραίο και είναι συγκινητικό γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο της Ελλάδας αλλά και εκτός Ελλάδας».

Ενώ όταν τον ρώτησαν αν δέχεται να παίξει στην ενότητα της εκπομπής «Πέντε καυτές ερωτήσεις» απάντησε γελώντας: «Ο Χριστός κι η Παναγία. Είμαι συνηθισμένος στις βόμβες».

Advertisement

Έπαιξε λοιπόν και από τις απαντήσεις του μάθαμε ότι:

-Δεν έχω υπάρξει αγενής απέναντι σε δημοσιογράφο. Σκληρός μπορεί, καυστικός ναι.

-Έχεις παίξει ποτέ ξύλο; Όχι αλλά πάντα ήμουν αυτός που χώριζε τους άλλους. Αυτή μάλλον είναι η αποστολή μου.

-Είπε ακόμη ότι θα προτιμούσε έναν ρόλο στον τόπο του, να κάνει καριέρα από εδώ και να μη φύγει στο εξωτερικό. «Δεν θα άφηνα την Επίδαυρο για έναν καλοπληρωμένο ρόλο στο εξωτερικό».

-Δεν με έχει ενοχλήσει καμία ερώτηση για την προσωπική μου ζωή. Απλά λίγο τις βαριέμαι. Δεν με ενοχλούν γενικώς οι ερωτήσεις των ανθρώπων, το θέμα είναι εσύ τι θες να απαντήσεις.

-Κι ακόμη μάθαμε ποιο είδος γυναίκας δεν έχει μέλλον μαζί του. «Νομίζω οι γυναίκες που ασχολούνται τόσο πολύ με τον εαυτό τους. Αισθάνεσαι ότι θα μπεις στο δωμάτιο και θα πες «Συγνώμη που σε διακόπτω από τον εαυτό σου». Δεν θα ήθελα τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου»!

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ