Ανδρέας Μικρούτσικος και Κατερίνα Καινούργιου σε απίθανο διάλογο στον αέρα: «Μπορεί κάποιος να θέλει να φύγει απ’ την εκπομπή γιατί δεν περνάει καλά»

Έναν ακόμη απίθανο διάλογο είχε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα να κάθεται στο πάνελ κάποιας εκπομπής. Η Super Κατερίνα άνοιξε την κουβέντα για το μέλλον των συνεργατών της μπροστά από τις κάμερες.

Advertisement

«Με παίρνουν τηλέφωνο δημοσιογράφοι και με ρωτάνε αν ο τάδε έκανε ραντεβού με τον Θέμη ή αν φεύγει κάποιος από την εκπομπή. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση: δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού ο Θέμης. Ούτε ψάχνουμε συνεργάτες για μπροστά από τις κάμερες», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα η δική μου πρόθεση και του Θέμη είναι: ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Τώρα όμως, εάν κάποιος από εσάς για προσωπικούς λόγους δεν τα βρει… τι να πω, δεν ξέρω», πρόσθεσε.

Advertisement

«Κι εγώ που νόμιζα ότι χθες ήταν η πρόβα τζενεράλε του Νάσου…», της απάντησε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ακολούθησε μεταξύ τους ο εξής «αινιγματικός» διάλογος:

Κ.Κ: Ο Νάσος έχει βγει 100 φορές, δεν είναι κάτι. Αν κάποιος από τους συνεργάτες μου θέλει να φύγει γιατί του κάνουν πρόταση για δική του εκπομπή ή του δώσουν τα τριπλάσια, ναι, μαζί σας, φύγετε.

Advertisement

Α.Μ: Άλλοι λόγοι δεν υπάρχουν να θέλει κάποιος να φύγει; Πρέπει να του δώσουν τα τριπλάσια;

Κ.Κ: Να μην περνάει καλά…

Α.Μ: Δεν το είπες αυτό.

Κ.Κ: Είπα εάν του γίνει καλύτερη πρόταση.

Α.Μ: Άλλο είναι αυτό. Καλύτερη πρόταση είναι ή να έχει καλύτερη θέση κάπου αλλού ή παραπάνω λεφτά. Μπορεί ο Γιάννης (Πουλόπουλος) να θέλει να φύγει, γιατί δεν περνάει καλά.

Γ.Π: Εγώ δεν έχω πει κάτι πάντως. Εγώ θα πω αυτά που θέλω σε αυτόν που πρέπει να τα πω. Είμαστε όλοι σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement