Απίθανη αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Άνοιξε ένα κιλό χαβιάρι και με τάιζε με ένα κουτάλι για να πω ότι δεν είναι τσιγκούνα»

Συνέντευξη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωνστόπουλο παραχώρησε ο Γιώργος Παυριανός. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημα της συνεργασίας του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Advertisement

«Η Αλίκη ήταν καταπληκτική. Στη δουλειά στρατιώτης και πάρα πολύ περιποιητική. Μερικά τα έκανε κι επίτηδες. Θυμάμαι μια φορά άνοιξε ένα κιλό χαβιάρι και με τάιζε με ένα κουτάλι. Μου έλεγε όταν θα βγεις έξω μικρή Παύρι, να πεις ότι η Αλίκη δεν είναι τσιγκούνα, όπως λένε. Σε τάιζε χαβιαράκι με το κουταλάκι.

Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής η φήμη επιβεβαιώθηκε. Είχαμε συμφωνήσει 50.000 κάθε τραγούδι. Εμείς με τον Βλάση στα διαλείμματα πίναμε βοτκίτσες και το γλεντούσαμε. Αυτά χρεώνονταν στην Αλίκη. Όταν έφτασε η ώρα, μου έδωσε 40.000 κάθε τραγούδι Λέω όχι 50.000 έχουμε πει. Μου λέει εντάξει είναι, ήπιες και τη βοτκίτσα σου. Το είχε υπολογίσει» ανέφερε ο Γιώργος Παυριανός.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement