Επέστρεψε η Δανάη Μπάρκα στο Mega: «Ερχόμαστε όλοι από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι»

Πρεμιέρα με δύο ημέρες καθυστέρηση έκανε η Δανάη Μπάρκα στο Mega. Το Πάμε Δανάη επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου καναλιού και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Advertisement

Η Δανάη Μπάρκα έκανε σήμερα πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη, έχοντας στο πλευρό της τους Άρη Καβατζίκη, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργο Κρικοριάν.

«Καλημέρα… Ελπίζω να είστε καλά, να είστε κάπου ήσυχα, να είστε ασφαλείς… Επιτέλους ήρθαμε κι εμείς, να έχουμε μια καλή και δημιουργική σεζόν. Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι όλοι μας, ακόμα κι αν τυχαία δεν συνέβη σε εμάς κάτι απ’ όλα αυτά που συνέβησαν στους συνανθρώπους μας. Το ότι το βλέπουμε και το βιώνουμε είναι κάτι που μας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Εμείς πήραμε την απόφαση να είμαστε εδώ, να ετοιμάσουμε έναν δικό μας μικρόκοσμο και να μπούμε μέσα σε αυτόν, να έχουμε τις χαρές μας, την ξεγνοιασιά μας, την ανεμελιά μας. Να μην είναι ενοχή η αισιοδοξία, να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί, μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά, μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement