Επιστρέφει το Fame Story με την Ναταλία Γερμανού

Το 2007 ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Fame Story από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια αποχής του είναι γνωστό ότι τα δικαιώματα για το Fame Story βρίσκονται στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη και ο ίδιος κάνει συνεχώς συζητήσεις για το που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. 

Advertisement

Ένα από τα κανάλια που έχει συζητήσει για να επιστρέψει μέσα από την δικιά του συχνότητα το μουσικό ριάλιτι είναι ο Alpha.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του tvnea.gr οι κουβέντες του Νίκου Κοκλώνη με το κανάλι της Κάντζας  είναι πολύ θετικές και όλα δείχνουν ότι εκεί θα επιστρέψει το παιχνίδι. Ο ίδιος δεν θα μπορεί να είναι ο παρουσιαστής επειδή την ίδια περίοδο θα κάνει και το Just the two of us αλλά σε άλλο κανάλι. Ένα πρόσωπο που έπεσε στο τραπέζι για να αναλάβει την παρουσίαση είναι η Ναταλία Γερμανού, άλλωστε το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και με μεγάλη επιτυχία. 

Advertisement

Αυτό που μπορούμε εμείς να σας αποκαλύψουμε με σιγουριά είναι ότι διευθυντής της μουσικής Ακαδημίας θα είναι ο ένας και μοναδικός Ανδρέας Μικρούτσικος

Οπότε αν δούμε στις οθόνες μας στον ρόλο της παρουσίασης την Ναταλία Γερμανού και στον ρόλο του διευθυντή της Ακαδημίας τον Αντρέα Μικρούτσικο τότε μιλάμε για ένα δυνατό comeback από το παρελθόν και με σίγουρη επιτυχία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement