Γιάννης Πουλόπουλος: Τα δάκρυα του στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha

Τα γενέθλια του στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha γιόρτασε χθες ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Advertisement

Ο δημοσιογράφος γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του στο πλατώ της Super Κατερίνα, και βεβαίως οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Μόλις ο δημοσιογράφος έσβησε το κερί στην τούρτα-έκπληξη που του ετοίμασαν, ακούστηκε ένα ηχογραφημένο μήνυμα ευχών από τη μητέρα του.

Advertisement

«Γιαννάκη μου, σου εύχομαι από την ψυχή μου χρόνια πολλά, αγόρι μου, να είσαι γερός. Να είναι γερά τα παιδιά όλου του κόσμου και να μην ξανασυμβεί ποτέ κανένα κακό σε κανένα. Παιδιά, σας παρακαλώ, Κατερίνα μου, να μου τον προσέχετε τον Γιάννη μου», είπε η μητέρα του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Αχ ρε μαμά, τι μου κάνεις τώρα; Και δεν θέλεις να με βλέπεις να κλαίω… συγγνώμη, παιδιά, που συγκινούμαι αλλά είναι μία μαμά που έχει περάσει πάρα πολλά. Σε αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Advertisement

«Ούτε εμείς θέλουμε να σε βλέπουμε να κλαις. Όλοι θέλουμε να σε βλέπουμε καλά», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε με χιούμορ: «Εμείς σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας και μακάρι να είσαι και τα άλλα δύο χρόνια… στο χέρι σου είναι».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement