Γιώργος Αγγελόπουλος: Το αστρονομικό ποσό που του δίνει o Ατζούν για να βρεθεί στο φετινό Survivor

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό του ΑΝΤ1. ΣΚΑΙ και Ατζούν Ιλιτζαλί δίνουν ένα αστρονομικό ποσό στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να βρεθεί στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Advertisement

Μετά από τα χρηματικά ποσά που ειπώθηκαν ως εικασίες από τους παρουσιαστές στην εκπομπή σχετικά με τη πρόταση του ΣΚΑΙ για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε την αμοιβή του πρώην νικητή. Η πρόταση ανέρχεται στα 300.000 ευρώ, όπως είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Σχολιάζοντας την είδηση αυτή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε “300.000 ευρώ στον Ντάνο;” και πρόσθεσε “να πάω βοηθός του Ντάνου; – να του κουβαλάω τις βαλίτσες”. Η Φαίη Σκορδά είπε “τέτοιο ποσό σε έναν άνθρωπο;”. Η ίδια συνέχισε λέγοντας για το ύψος του χρηματικού ποσού” γιατί δεν είναι για 1 χρονιά, δεν είναι για 5 χρόνια ένα συμβόλαιο…πόσο χρονικό διάστημα κρατάει το “Survivor”,δηλαδή για 5 μήνες;”.

Advertisement

“Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παίρνει από το ΣΚΑΙ 150.000 ευρώ το επεισόδιο – γιατί να μην δώσει 300.000 ευρώ στον Ντάνο – 2 επεισόδια είναι” υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας, επανεξετάζοντας την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement