Γιώργος Λιάγκας: «Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό να μας πει σε ποιο κανάλι, γιατί εδώ δεν θα το κάνει»

Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να διαψεύσει όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή του και την ομάδα του και τόνισε πως η εκπομπή του θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Advertisement

«Αρκετά έχει κρατήσει η πλάκα και να την κόψουμε κάποια στιγμή. Αυτή η εκπομπή που βλέπετε, έτσι όπως τη βλέπετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή η εκπομπή του χρόνου θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να κόψουμε την πλάκα. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν. Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 και αυτή η ομάδα εδώ που βλέπετε, η ίδια θα είναι εδώ του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποιους συνεργάτες γύρω. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θα το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει του χρόνου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά κι επηρεάζονται γιατί πληρώνονται με λιγότερα λεφτά από μένα προφανώς και θέλουν να ξέρουν τι γίνεται και αισθάνονται και ανασφάλεια. Μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους, με μένα παίξτε, δεν έχω ανάγκη», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement