«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φύγει και να βρίσκεται στις πίσω σελίδες των εφημερίδων. Ήθελε να είναι πρωτοσέλιδο και στο θάνατο»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας. Η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε τον ηθοποιό και βιογράφο για το τέλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Advertisement

Όσα είπε:

«Η μόνη που έφυγε με όλα τα φώτα στραμμένα επάνω της ήταν η Αλίκη. «Έφυγε» σαν τη Santa Evita, που λέμε. Είδαμε και την τελετή, κάθε μέρα μαθαίναμε από τα κανάλια τι συνέβαινε με την υγεία της. Έγινε αυτό που θα ήθελε κι εκείνη για τον εαυτό της», δηλώνει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Advertisement

«Όπως έλεγε, δεν θα ‘θελε να φύγει και να βρίσκεται στις πίσω σελίδες των εφημερίδων. Ήθελε να είναι πρωτοσέλιδο και «έφυγε» πρωτοσέλιδο», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός για τη μεγάλη ντίβα του ελληνικού Θεάτρου.

«Ίσως ήταν και ένα φαινόμενο της εποχής αλλά νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με μία τελείως προσωπική κατάσταση του καθενός, το πώς τοποθετεί τον εαυτό του στον χωροχρόνο», συμπληρώνει αργότερα.

Advertisement

Ακόμη είπε: «Ήταν μία απλή γυναίκα στο σπίτι της, ντυμένη όμως πάντα με τον ρόλο της σταρ. Μπορεί να έτρωγες μαζί της και να μιλούσατε και παράλληλα να σε κοιτούσε και να σου έκανε κάποιες πόζες. Ήταν και σταρ και πολύ καλή ηθοποιός».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement