Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε σε παραλία γυμνιστών – «Με κοιτούσαν με μισό μάτι…Φοβόμουν»

Την περιπέτεια που είχε σε παραλία γυμνιστών στη Σαμοθράκη περιέγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον τηλεοπτικό αέρα του Mega με αφορμή την είδηση της απαγόρευσης του γυμνισμού στην παραλία Σαρακήνικο της Γαύδου.

Advertisement

«Εγώ που πήγα πέρσι το καλοκαίρι στη Σαμοθράκη έχει φουλ γυμνιστές σε βάθρες. Υπάρχει μία βάθρα λοιπόν που λέει «απαγορεύεται το μαγιό». Λέει ότι καλύτερα να μην μπείτε, για να διατηρείται καθαρό το νερό και ότι είναι πιο υγιεινό», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θέλω να σας πω ότι επειδή εγώ δεν έχω αυτή την εξοικείωση και μπήκα με μαγιό, ήταν όλοι γυμνοί γύρω μου και με κοιτούσαν στραβά. Είχα πάει με τη Χριστίνα, την κουμπάρα μου», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του MEGA, προκαλώντας το γέλιο των συνεργατών της.

Advertisement

«Με κοιτούσαν με μισό μάτι… φοβόμουν μη γίνει και καμιά στραβή, μη με βγάλουν καμιά φωτογραφία. Δεν έχεις και πού να πας όμως… δεν θα πάω Σαμοθράκη εγώ επειδή δεν θέλουν οι άλλοι να βάλουν μαγιό κι εγώ θέλω;», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ήταν όλοι πολύ άνετοι, μικροί μεγάλοι, αλλά εγώ ήθελα να βάλω το μαγιό μου. Αν σε ενοχλεί το θέαμα, δεν πας», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement