Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Έκρινα και δεν το έχω μετανιώσει ότι έπρεπε να μιλήσω»

Στο «Cosmo Radio» παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου καθώς και στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για το θέμα.

Advertisement

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο μου, ξεκίνησε μια μεγάλη παραφιλολογία τυχαία ή άτυχα, δεν ξέρω. Γενικά προσπαθούσα τόσο καιρό να μην ασχολούμαι με το θέμα, αν μη τι άλλο αν είναι να αναφερθώ να μιλάω για τα θετικά και τα όμορφα», είπε αρχικά.

«Σε μια σχέση υπάρχουν και τα δύο. Και εγώ προσπαθούσε πάντα να υπερθεματίζω τα όμορφα της σχέσης. Όλα αυτά που έλεγαν για το διαζύγιο και εμένα άρχισε να με επηρεάζει και να με καταβάλλει, ένιωθα ότι με προσβάλλουν προσωπικά για αυτό βγήκα και είπα κάποια πράγματα. Πάντα προσπαθούσα να κρατάω χαμηλό προφίλ και να μην ασχολούμαι με το θέμα ιδιαίτερα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιδράσεις…», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Advertisement

«Έκρινα και δεν το έχω μετανιώσει ότι έπρεπε να μιλήσω και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, αυτό το πράγμα προσπαθήσαμε αλλά δεν πέτυχε. Δεν γίνεται άλλη προσπάθεια. Αυτή η στιγμή δεν είναι καλή», δήλωσε o τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement