Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο 2,5 μήνες. Δεν ξέρω πού μένει, τι έχω κάνει»

Η Μαρίνα Πατούλη με κλάματα και αναστατωμένη μίλησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε», και την Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Η κυρία Πατούλη αναφέρθηκε στον χωρισμό από τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη μιλώντας με λυγμούς ενώ όπως είπε έχει να του μιλήσει εδώ και 2,5 μήνες.

Ακόμη φανερά στεναχωρημένη είπε ότι ο γιος τους έχει προβλήματα και πρέπει να κάνει συνεδρίες, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσουν γιατί ο πατέρας του δεν έχει δώσει την έγκριση.

Advertisement

«Προσπαθώ να είμαι καλά… Η μόνη επαφή που έχω από τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Και το θέμα, το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί τον Αλέξανδρο στην εφηβεία, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά, τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας, δεν μου απαντάει καν… Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Τι να σου πω, από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Με το παιδί του παίρνει τηλέφωνο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement