Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του στο Ψυχικό με αρχική τιμή 900.000 ευρώ

Μετά την αποφυλάκιση του ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ακόμη δύσκολη κατάσταση αφού στις 27 Ιουλίου ξεκινάει ο πλειστηριασμός του σπιτιού του.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο «Πρωινό» η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας θα είναι στις 900.000 ευρώ ενώ η προηγούμενη τιμή ήταν στα 650 χιλιάρικα.

«Είναι δύο σπίτια που είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο οικόπεδο. Πλειστηριάζεται αυτό στο οποίο έμεναν αρκετό χρονικό διάστημα η οικογένεια Φιλιππίδη. Σε 20 μέρες ο πλειστηριασμός του ακινήτου. Έχει αναβληθεί άλλες 2-3 φορές, τώρα όμως θα βγει στην υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει ποτέ.

Advertisement

Έχει βρεθεί αγοραστής. Εννοείται ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε δάνεια που δεν έχουν εξυπηρετηθεί από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Τα χρήματα όλα θα κατευθυνθούν εκεί. Άρα μένει να δούμε αν σε 20 μέρες το διπλανό σπίτι από αυτό που μένει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κυρία Ελπίδα Νίνου θα πλειστηριαστεί και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου…» είπε ο δημοσιογράφος.

Advertisement

Η είδηση μεταδόθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement