Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας παρουσιαστής που έχει δοκιμαστεί σε πολλά στην τηλεόραση.

Advertisement

Όπως λέει και ο ίδιος έχει κάνει επιτυχίες αλλά και αποτυχίες τις οποίες και παραδέχεται  και πως έχει πολλά να μάθει ακόμα από αυτήν.

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στην παρέα του Πρωινού δίπλα στην Φαίη Σκορδά με την οποία έχουν απίστευτη τηλεοπτική χημεία.

Advertisement

Το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά είναι στην ενεργοποίηση του συν ένα που είναι καθαρά στην επιλογή του σταθμού αν θα ενεργοποιηθεί ή όχι. Όπως έχει ακουστεί ο παρουσιαστής έχει κάνει γνωστή τόσο στο κανάλι όσο και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι θέλει να φύγει από τον όμιλο.

Τα πρώτα σενάρια κάνουν λόγο πως θα ενταχθεί στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στην θέση του συμπαρουσιαστή της Κώστα Τσουρού που αδειάζει. Αν και τα σενάρια αυτά το είχαν δεδομένο φαίνεται πως αυτή η ιδέα σιγά σιγά απομακρύνεται και από τις δύο πλευρές.

Advertisement

Μια πρόταση πολύ δελεαστική που έχει δεχτεί ο παρουσιαστής είναι να ενταχθεί στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη. Να θυμίσουμε πως είναι η τρίτη φορά που η ίδια του κάνει πρόταση να συνεργαστούν και από ότι φαίνεται αν δεν την αποδεχτεί θα είναι και η τελευταία.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να επιθυμεί την ενεργοποίηση του συμβολαίου του παρουσιαστή και να μην τον αποδεσμεύει. Αυτό ανατρέπει τελείως τα δεδομένα και κανείς δεν ξέρει αν ο παρουσιαστής θα το αποδεχτεί ή θα κινήσει κάθε νόμιμο δικαιώματά  του.

Μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς το Πρωινό ρίχνει αυλαία 9 Ιουλίου. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement