Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν βλέπω το Survivor γιατί…»

Ο πρώτος καλεσμένος του ανανεωμένου πρωινού του ΑΝΤ1 ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής που πλέον ανήκει στο δυναμικό του σταθμού μίλησε για όλους και για όλα στην Φαίη και τον Γιώργο.

Advertisement

Ποια είναι η σχέση του με τον Acun Ilicali και γιατί είπε όχι στην παρουσίαση του Survivor;

«Είμαστε φίλοι καλοί αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Μετά από κάποιες μέρες που σκεφτόμουν πάρα πολύ και είπα: 20 χρόνια μετά θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Εκείνη τη στιγμή, χωρίς καν να κλείσω τα μάτια μου, είπα θα μείνω στην Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Advertisement

Στην ερώτηση πως το πήρε ο Acun Ilicali απάντησε: «Όλα καλά. Όλα καλά».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Advertisement

«Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει», είπε ενώ αναφέρθηκε και και στη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Λιανό. «Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση. Μου λείπει που δεν είμαι εκεί, αλλά δεν με πειράζει που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος που το παρουσιάζει και πολύ καλά μάλιστα. Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνο εγώ, το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο. Είναι πρακτικό το θέμα: το πρώτο Survivor είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, το δεύτερο και το τρίτο είχαν πέντε και έξι. Αυτό τώρα έχει πάλι τέσσερα».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement