Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον Γολγοθά που βίωσε ο πατέρας της

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Σάσα Σταμάτη πριν από λίγα 24ωρα. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε ο πατέρας της που τελικά οδήγησε στον θάνατο του. Το απόγευμα της Δευτέρας, η ενημερωτική εκπομπή του MEGA έφερε στο φως νέα στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Advertisement

Συγκεκριμένα προβλήθηκαν εικόνες που συγκλονίζουν ενώ παράλληλα μίλησε ο γιατρός που εξέτασε πρώτος τον πατέρα της γνωστής δημοσιογράφου.

Η Σάσα Σταμάτη έχασε τον πατέρα της τον Απρίλιο του 2021, λίγους μήνες από τη μέρα που τον πήρε άρον άρον από το κέντρο αποκατάστασης στην κατάσταση που απεικονίζουν οι εικόνες που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Advertisement

«Ο κύριος Σταμάτης ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένος, σηπτικός και μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η κρεατίνη ήταν κοντά στο 20, πρώτη φορά έχω δει τέτοιες υψηλές τιμές. Που σημαίνει ότι τα νεφρά του έπασχαν πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση η άσχημη κατάσταση που ήταν» δήλωσε ο γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου.

«Ήταν σαν να τον είχαν στα σκουπίδια. Του είχαν βγάλει τις μασέλες, άπλυτος, η γλώσσα του είχε κάνει πληγές, δεν κατάλαβε καν ποια είμαι. «Κυρία Σταμάτη, ο μπαμπάς σας δεν έχει νεφρά, έχει να φάει και να πιει νερό έναν μήνα» μού είπαν οι γιατροί. Έπαθα σοκ γιατί μανιοκατάθλιψη είχε και άλλο προέκυψε» είχε αναφέρει, τρεις μέρες νωρίτερα, η Σάσα Σταμάτη στο mega.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement