Σπύρος Μπιμπίλας: «H επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης, νομίζετε ότι κάνει καλό στους ηθοποιούς;»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στην επιστροφή του 50-50 στο Μεγάλο κανάλι.

Advertisement

«Από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήμουν αντίθετος. Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα με το αν κάποιος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να δίνεται η ευκαιρία στους υπόλοιπους να μπορούν να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά από τα δικαιώματα.

Εγώ τα βασικά μου σίριαλ με τον Πέτρο τα έχω κάνει, τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται. Υπάρχουν εκατοντάδες σίριαλ τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Από τα πρώτα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν παίζεται τίποτα, εκτός του Ρετιρέ», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Advertisement

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε: «Εγώ έχω παίξει σε 150 σίριαλ από μικρό ρολάκι μέχρι πρωταγωνιστικό. Κι έχουν μείνει όλοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο με κυνηγάει σαν δαίμονας, ενώ είναι πάρα πολύ ωραίος ο ρόλος, και νομίζει ο κόσμος ότι έχω παίξει μόνο αυτό. Αυτή η συχνή επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, που δεν έχει σταματήσει ποτέ, νομίζετε ότι κάνει καλό στους ηθοποιούς;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement