Στάθης Μαντζώρος: «Φέτος στον Σασμό θα γνωρίσουμε το παρελθόν των χαρακτήρων»

Είναι ένας από τους χαρακτήρες στον «Σασμό» που έχει αγαπηθεί πολύ κι έχει «γράψει» στην οθόνη. Ο Παντελής, ο αγαπημένος καφετζής της Άνω Ποριάς, ο κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος, μίλησε σήμερα, στο «Happy Day», σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τη ζωή του, την οικογένειά του, ενώ έδωσε και spoiler για τη δεύτερη χρονιά του «Σασμού». «Η δεύτερη χρονιά του Σασμού θα κάνει focus στο χωριό και θα αναπτυχθούν οι χαρακτήρες και το παρελθόν τους…». Ο Μαθιός… «θα περάσει την περιπέτειά του», η Θοδώρα που είναι… «λίγο Παντελής, κάνει μια μικρή επανάσταση».

Advertisement

Σε σχέση με τη ζωή του ο Στάθης Μαντζώρος ανέφερε ότι, από τη Λιβαδειά όπου μεγάλωσε, ήλθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Δεν τα κατάφερε με την Γυμναστική Ακαδημία αλλά μπήκε «το μικρόβιο του θεάτρου μέσα του». Τελικά σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης και ύστερα στο Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν έχει χάσει ποτέ τη σχέση του με την ιδιαίτερη πατρίδα του. «Μένω στην Αθήνα αλλά πάω συχνά στη Λιβαδειά, μου δίνει ισορροπία… Έχω μεγαλώσει καλλιεργώντας χωράφια, ξέρω τη δουλειά και δεν έχω σταματήσει  να καλλιεργώ χωράφια. Είμαι βιοκαλλιεργητής  ζέας και ηλίανθου». Κι εάν και στο παρελθόν έχει κάνει διαφορετικές δουλειές «έχω δουλέψει σε μπαρ, έχω μοιράσει εφημερίδες, δεν έχω αφήσει ποτέ τη γη».

Από την πρώτη στιγμή που διάβασε το σενάριο, ενημερώθηκε για τους συντελεστές και τους ηθοποιούς, θεώρησε ότι… «ο Σασμός θα έχει προοπτική». Μιλώντας για τον Παντελή υπογράμμισε ότι… «ο Παντελής είναι σαν τον βράχο. Ο ρόλος έχει αγριάδα. Είναι διαφορετικά να μεγαλώνεις δίπλα σε  ένα βράχο και διαφορετικά δίπλα σε βελούδο. Υπήρξαν ωστόσο στιγμές, ειδικά με τα παιδιά του, όπου αλλάζει πρόσωπο».

Advertisement

Στην προσωπική του ζωή είναι ευτυχισμένος με την οικογένειά του, με τη σύζυγό του «γυμνάστρια στο επάγγελμα η οποία αγαπάει πολύ το θέατρο», και τα δυο τους αγόρια 9 και 6 ετών. «Διεκδίκησα κι ερωτεύτηκα τη γυναίκα από την πρώτη ματιά. Ήταν έντονο το συναίσθημα και το ακολούθησα». Ως μπαμπάς έχει υπάρξει… «αγχωτικός και υπερπροστατευτικός», ιδιαίτερα με το πρώτο του παιδί, τον Γιάννο. «Ήταν το άγνωστο». Όταν ήλθε ο δεύτερος γιος του, ο Αλέξανδρος «τα πράγματα ισορρόπησαν».

Δείτε το απόσπασμα εδώ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement